VELUX Dakramen in de LUXboX

LUXboX Dakkapel en Dakserre met VELUX Dakramen

LUXboX met VELUX® Dakramen
VELUX_LOGO

De LUXboX is ook uit te voeren met VELUX® dakramen, dit is mogelijk door het modulaire bouwsysteem.

Dit is de oplossing om een ruimte onder het schuine dak te voorzien van een dakkapel/daklicht met VELUX® dakramen, zonder dat u hier een vergunning voor nodig heeft. De LUXboX daklicht-dakkapel met VELUX® dakramen is verkrijgbaar in vijf vormen (one, duo, triple, kwartet of als serre) met verschillende typen VELUX® dakramen. U kunt zelf uw dakkapel-daklicht samenstellen met het type glas, de afwerking en de bedieningsmethode voor de VELUX® dakramen in de dakkapel-daklicht.
Zo krijgt u een dakkapel/daklicht dat volledig voldoet aan uw wensen, en een dakkapel-daklicht dat qua kosten past bij uw budget.
GRATIS OFFERTE

Zoals gezegd kunt u bij deze dakkapel-daklicht oplossing zelf kiezen welke typen VELUX® dakramen u wilt toepassen. U heeft in uw nieuwe dakkapel dus zelf keuze of u het dakraam handmatig of op afstand wil bedienen, of u energiebalans beglazing of juist veiligheidsbeglazing wenst en of u kiest voor een wit afgelakte, grenenhouten afwerking of juist een vochtbestendige kunststof afwerking wilt hebben voor de dakramen in de dakkapel/daklicht.

Bekijk hier de LUXboX Folder met VELUX vensters.

VELUX GGL 2050 tuimeldakraam wit hout

Tuimelvenster_180x135px (1)

De LUXboX is ook uit te voeren met dit type dakraam.
Voorzien van een vensterbrede bedieningsgreep annex ventilatieklep aan de bovenzijde van het dakraam. Het dakraam scharniert in het midden en kan 165° rondom de as getuimeld worden voor eenvoudige en veilige reiniging van de buitenruit. U hoeft de bedieningsgreep slechts 1 klik te openen om te ventileren zonder het dakraam zelf te openen. Dit is een Wit afgelakt grenenhouten dakraam. Voorzien van witte laklaag op basis van acryllak.

VELUX GGU 0050 tuimeldakraam wit polyurethaan onderhoudsarm

100477-01-CMP-XXLHet VELUX GGU onderhoudsvriendelijke tuimeldakraam is gemaakt van een PEFC gecertificeerd houten kern en is voorzien van een dikke witte polyurethaan beschermlaag, waardoor onderhoud tot een minimum wordt beperkt en een lange levensduur is verzekerd. Dat maakt dit dakraam uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals, keukens en badkamers. De bedieningsgreep aan de bovenzijde heeft tevens de functie van een ventilatieklep.

VELUX GPL 2050 Uitzet- tuimeldakraam wit hout

GPL witEen zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX het GPL uitzettuimel venster is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land. Een prachtig en ongehinderd uitzicht, past in ieder interieur dankzij het wit afgelakte grenenhout.  Standaard voorzien van dekkende witte acryllak op waterbasis in kleur RAL9010 wit. Geschikt voor dakhellingen van 15-55° graden, met speciale veren tot 75° en voorzien van een onderhandgreep voor soepele bediening en kan 180° om zijn as tuimelen (schoonmaakstand). Vervaardigd uit FSC gecertificeerd grenenhout, op aanvraag met PEFC certificaat

VELUX GPU 0050 Uitzet- tuimeldakraam wit Polyurethaan onderhoudsarm

VELUX_GPU_0050

Met VELUX het GPU uitzettuimel venster heeft u dezelfde voordelen als een wit houten uitvoering, echter de GPU uitvoering is voorzien van een dikke polyurethaak lak zodat dit dakraam perfect toegepast kan worden in vochtige ruimtes of als u geen onderhoud meer wenst te hebben. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land. Geschikt voor dakhellingen van 15-55° graden, met speciale veren tot 75° en voorzien van een onderhandgreep voor soepele bediening en kan 180° om zijn as tuimelen (schoonmaakstand). Vervaardigd uit FSC gecertificeerd grenenhout, op aanvraag met PEFC certificaat.

GARANTIE en VEILIGHEID

  • VELUX geeft standaard 10 jaar garantie op de dakramen, glas, hang en sluitwerk.
  • De VELUX dakramen zijn standaard voorzien van HR++ beglazing.
  • Als optie zijn de VELUX dakramen uit te voeren met POLITIE KEURMERK.