De LUXboX LINE Modulaire lichtstraten

EDE – LUXboX brengt een nieuwe lijn lichtstraten

LUXboX heeft het vergunningsvrije assortiment van daglichtproducten uitgebreid met een modulaire lichtstraat, de LUXboX LINE.
Mensen leven steeds meer binnen, bijna 90% van de tijd zijn we in onze woning of in een gebouw, belangrijk is het dan om de buitenwereld naar binnen te brengen. Dat kan nu met het modulaire lichtstraat systeem LUXboX LINE.
Dankzij het unieke kader en de modulaire opbouw kan het frame met meerdere dakramen gekoppeld worden als een lichtstraat, de montage is vereenvoudigd omdat het als kant en klaar afgewerkt product geleverd wordt.
De eindgebruiker heeft zelf de keuze om de LUXboX LINE samen te stellen met verschillende dakramen, zoals o.a. handbediend tuimelvensters, uitzetvensters of volledig elektrische varianten. Het geheel is direct te voorzien van alle mogelijke raamdecoratie, zonwering en insectenhorren.
Het frame is voorzien van een witte onderhoudsvrije aflak maar eventueel ook in iedere gewenste RAL kleur te verkrijgen. Het geheel is voorzien van de juiste bouwkundige binnen en buiten folies voor een juiste aansluiting op het dak.
Binnen 1 werkdag is het geheel te plaatsen en af te werken met een binnen-aftimmering zodat men dezelfde dag nog kan genieten van de nieuwe leefruimte.
De LUXboX innovatie is vanaf januari 2020 verkrijgbaar en is er in 2 uitvoeringen, de STUDIO-LINE en de SKY-LINE.
De STUDIO-LINE is een rij dakramen horizontaal gekoppeld, de afmeting van de ramen en lengte is zelf samen te stellen.
Daarnaast is er de SKY-LINE, deze is voorzien van 2 dakramen boven elkaar en op wens zelf horizontaal te koppelen met meerdere vensters om zo een ruimte volledig te voorzien van daglicht.

Meer weten?
LUXboX LINE Lichtstraat