LUXboX komt met HORECA TEGOEDBON

In Nederland hebben we nu al bijna een jaar te maken met de Corona pandemie en de bijbehorende Lock down maatregelingen.

Veel branches zijn hard geraakt door de maatregelingen die door de regering zijn opgelegd, vooral de HORECA heeft het al lange tijd zwaar te verduren. Wij mogen ons als bedrijf in de bouw en woningmarkt in de handen knijpen dat we ondanks deze pandemie juist extra veel werk verzetten door alle mensen die gedwongen zijn om thuis te werken en hun woning aanpakken.

Met de LUXboX Dakserre en Dakkapel oplossingen hebben we afgelopen jaar veel zolders mogen voorzien van extra ruimte en daglicht. Ook dit jaar zullen er nog veel thuiswerkplekken en extra leefruimte gecreëerd worden.

Wij steunen de plaatselijke HORECA
Om de plaatselijke horeca ondernemers een hart onder de riem te steken ontvangt een opdrachtgever bij aankoop van een LUXboX Dakserre of Dakkapel een tegoedbon t.w.v. € 125,00 om bij een plaatselijk horeca etablissement te kunnen uitgeven zodra de horeca weer open is.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Wanneer u een LUXboX Dakserre of Dakkapel aanschaft geeft u aan onze verdeler door voor welke horeca gelegenheid in uw dorp of stad u een HORECA TEGOEDBON wilt ontvangen.
Wij regelen dan dat u een tegoedbon ontvangt van de horeca gelegenheid zodat u na de Lock down snel weer kunt genieten van uw plaatselijke restaurant.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met LUXboX
Tel: 085-3030669 of mail naar info@luxbox.nl

#HELPDEHORECA #STEUNDEHORECA