Nieuw!!! LUXboX Dakkapel Solar

LUXboX Dakkapel Solar haalt het maximale uit uw dak.

Met een LUXboX brengen wij meer ruimte en daglicht in een woning, dit gaat echter ten kosten van het bruto dakoppervlakte dat steeds vaker benut wordt voor zonnepanelen.

In Nederland worden steeds meer zonnepanelen op daken geplaatst door woningeigenaren, woningbouwverenigingen en in nieuwbouwprojecten. Door het volledig vol leggen van een hellend dakvlak is er geen ruimte meer voor daglichttoetredingen zoals dakramen en dakkapellen.

Met de LUXboX Dakkapel Solar is dit verleden tijd! 

U wilt meer leefruimte en daglicht in uw woning, maar ook zonnepanelen plaatsen om energie op te wekken?

Wij hebben de oplossing!

Ruimte, Daglicht en Energie.
De LUXboX Dakkapel Solar is een innovatief en uniek daglichtproduct met een dak dat voorzien is van geïntegreerde zonnepanelen. Zo geniet u in combinatie van meer daglicht, leefruimte en energie.

Met een traditionele dakkapel is het lastig om zonnepanelen toe te passen op het platte dak, de LUXboX Dakkapel Solar heeft een hellend dakvlak waar de zonnepanelen tevens als dakbedekking toegepast zijn. Doordat het dak van een LUXboX op schuinte ligt is dit een ideale hellingshoek voor de zonnepanelen voor een optimale opbrengst. Onder en boven de LUXboX kunnen eenvoudig extra zonnepanelen opgenomen worden op het hellende dakvlak. Op deze manier benut u het maximale bruto dakoppervlak van uw woning om energie op te wekken.

Kijk hier voor alle informatie!