LUXboX prijzen, mogelijkheden en opties

Zo snel mogelijk aan de slag

Ben jij al overtuigd? Hebben de LUXboX modellen je hart gestolen, heb je je ondergedompeld in zolderinspiratie en heb je een beeld van hoe jouw zolder make-over eruit moet gaan zien? Dan ben je vast benieuwd naar de LUXboX prijzen, mogelijkheden, extra opties en meer.

LUXboX:
toegankelijk voor iedereen

Ieder mens, ieder gezin, iedere portemonnee, ieder budget, iedere woning is anders. Daarom leveren wij maatwerk. In LUXboX modellen, in opties, in advies, in servies én in prijsberekeningen. Samen met jou kijken we wat kan, wat past en wat mogelijk is. Ons doel is om een wereld van licht en ruimte op de zolderverdieping mogelijk te maken voor iedereen. Tenslotte is deze verdieping even waardevol als de 1e verdieping. Wil je meer weten over de prijzen van een LUXboX? In onze brochure vind je prijsindicaties.

Bekijk de brochure
Bekijk de brochure

Beleef
LUXboX!

Je eigen
persoonlijk adviseur

Vind het LUXboX Belevingscentrum in jouw omgeving en maak een afspraak. In een gesprek met onze adviseurs heb je binnen een mum van tijd antwoord op al je (technische) vragen, een impressie van een van onze LUXboX-modellen op jouw woning en een prijsindicatie te pakken.

Maak een afspraak

Kiezen voor LUXboX? Dit is waarom!

Je kiest voor LUXboX omdat je een verrijking aan je woning wilt doen zonder gedoe. Snel, efficiënt en betrouwbaar en er is aan alles gedacht om jou nog meer te ontzorgen.

Dakserres en dakkapellen worden, veelal, snel binnen 8 weken, geleverd

Onze dakvenstermeesters zijn bedreven in het plaatsen van de prefab dakkapel en dakserre. Dit betekent: geen rommel. Heerlijk toch.

Alle modellen kunnen veelal vergunningsvrij worden geplaatst.

Meer daglicht en ruimte in 1 dag!

Volop mogelijkheden voor de installatie van zonwering en het toepassen van raamdecoratie.

Er is keuze uit verschillende modellen zodat er een dakserre is voor élk budget.