Dak en Woningcentrum is uw LUXboX specialist uit Barneveld

Dak- en Woningcentrum is dé lokale specialist voor prefab dakkapellen, nokverhogingen, dakramen, kozijnen en kunststof deuren. Wanneer u overweegt uw woning te verbouwen zijn wij dé dakkapelspecialist die uw dakkapel of nokverhoging plaatst in elke gewenste uitvoering. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden in materialen, kleuren en accessoires. Uw wensen en uw woning zijn bepalend bereiken van het gewenste eindresultaat. De unieke eigenschappen van onze duurzame constructie geven u de zekerheid van jarenlang plezier van uw verbouwing.

Wim Boer is directeur van Dak en Woning Centrum Midden Nederland BV. Samen met mijn collega’s zoeken wij de optimale oplossing voor de wensen van de klant als het gaat om woongenot en wooncomfort en dan met name voor de bovenverdieping van het huis.

Onze werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van daglichttoepassingen zoals dakramen, luxboxen, dakkapellen en nokverhogingen alsmede het renoveren van daken en zolderverbouwingen in de breedste zin van het woord.
Door een jarenlange ervaring en ons brede assortiment zijn wij uitstekend in staat voor iedere klant een passende oplossing te bieden. Door een goede samenwerking met collega specialisten en veel kennis van bouwkundige constructies weten wij veel van onze relaties te verrassen met onvermoede mogelijkheden die hun woning biedt.

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo reailseerd u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer naar de vergunningsvrije dakkapel oplossingen!

Adres:
Marchandweg 21
3771 ML Barneveld

Contact:
T. 0342-420421
M. 06-13461174
E. info@dakenwoningcentrum.nl
I. www.dakenwoningcentrum.nl

KvK nr: 56629001

Aangesloten bij:

  • Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
 

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan voor uw LUXboX oplossing.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.