DAKTEC is uw LUXboX specialist uit Meppel

DAKTEC is een allround dakdekkersbedrijf uit Meppel.

Wij zijn specialist in daken maar ook uw zolder kunnen wij verbouwen tot een prachtige woonbeleving, wij voeren alle werkzaamheden met eigen personeel uit.

Onze medewerkers zijn volledig geschoold, representatief en klantgericht. We beschikken over een Risico Inventarisatie en Evaluatie en BHV en VCA gecertificeerd personeel. Middels ons Kwaliteit Arbo en Milieu plan houden wij onze kwaliteit op hoog niveau.

DAKTEC beschikt over een eigen ontworpen en beschermd, mobiel ankerpunt speciaal voor pannendaken (www.dakhaas.nl). Hiermee kunnen sneller en toch veilig kortstondige werkzaamheden op pannendaken uitvoeren. Dit is ideaal bij de montage van de LUXboX dakkapellen en Dakserres.

Kwalitatief bouwen
Sinds 2016 zijn wij aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zij volgen de richtlijnen van Stichting Keurmerk Hout (SKH) wat overeenkomt met het bouwbesluit en regelgeving voor het plaatsen van dakramen en dakkapellen. Jaarlijks scholen wij ons hier voor bij en laten ons opnieuw certificeren.

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo reailseerd u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer eens naar de vergunningsvrije dakkapel en dakserre oplossingen!

Adres:
Paardemaat 33
7942 KA Meppel

Contact:
T. 0522-253520
M. 06-10993200
E. info@daktec.nl
I. www.daktec.nl

KvK nr: 05075420

Aangesloten bij:

  • Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
 

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan voor uw LUXboX oplossing.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.