Scheer Dakkapellen is uw LUXboX specialist uit Bemmel

Scheer_dakkapellen_Huissen

Wij zijn LUXboX verdeler en tevens aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk.
Dit betekent voor u als klant dat u verzekerd bent van deskundig advies en een correcte montage van alle voorkomende LUXboX dakserre en dakkapel producten door getraind personeel.

U kunt dus bij ons terecht voor alle varianten van de LUXboX daklicht of dakserre, maar ook voor het leveren en monteren van traditionele dakkapellen, dakramen, lichtkoepels, lichtstraten en alle raamdecoratie of zonweringsproducten bent u bij ons aan het juiste adres.

Daglicht en Advies
LUXboX_DakkapelScheer Dakkapellen is dé LUXboX dakkapellen en dakserre specialist in de omgeving Arnhem en Nijmegen. Wij meten zelf in en de montage wordt door onze monteurs vakkundig uitgevoerd.

Sterker nog, wij overtreffen uw wensen door de mogelijkheid aan te bieden om het hele binnenwerk netjes af te werken én uw LUXboX dakserre of dakkapel periodiek te onderhouden voor een lange levensduur en optimale uitstraling.

Zekerheid en Garantie
Wij zijn als montagepartner bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Zo bent u verzekerd van een vakkundige montage van daglichtproducten in het hellend en platte dak op basis van de juiste damp en vocht-dichte aansluitingen en blijft uw isolatiewaarde van het dak behouden.

Showroom
U bent welkom in onze geheel nieuwe showroom in Bemmel waar u de LUXboX dakserre kunt bekijken, wij ontvangen u graag onder het genot van een kop koffie of thee.
Samen met kijken we naar de mogelijkheden die we met een LUXboX kunnen bieden.

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo realiseert u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer eens naar de vergunningsvrije dakkapel en dakserre oplossingen!

KOMO_LUXboX

Maak vrijblijvend een afspraak of wilt u meer informatie over LUXboX

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw LUXboX oplossing.

Wij kunnen u een offerte aanbieden op basis van de gegevens die u ons toezend.
Met deze gegevens en uw adres kunnen wij controleren dat een LUXboX Dakkapel of Dakserre op uw woning mogelijk. Wanneer u ook foto`s heeft van uw binnenruimte dan hebben wij gelijk een beeld van uw toekomstige nieuwe leefruimte.

Wilt u liever een bezoek bij u thuis dan is dat natuurlijk ook mogelijk, wij horen graag van u.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.
 

Adres:
De Kazematten 12
6681 CS Bemmel

Contact:
M. 06-47698567
E. info@dakkapellen-offerte.nl

KvK nr: 72020717