Tuhman Dakbedekkingen is uw LUXboX specialist uit Venray

Thuman_DakbedekkkingenWanneer u investeert in de verbouwing van uw huis, wilt u dat dit goed en professioneel gedaan wordt. Laat uw dakraam of dakkapel daarom door Tuhman Dakbedekkingen monteren. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte uit te laten brengen.

Sinds 2012 zijn wij officieel Montagepartner van Velux en werken dan ook naar hun richtlijnen.
De VELUX ramen kunnen ook toegepast worden in de LUXboX Dakkapel en Dakserre.

In 2017 hebben we ons aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zij volgen de richtlijnen van Stichting Keurmerk Hout (SKH) wat overeenkomt met het bouwbesluit en regelgeving voor het plaatsen van dakramen en dakkapellen. Jaarlijks scholen wij ons hier voor bij en laten ons opnieuw certificeren.

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo reailseerd u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning. Informeer ook naar de vergunningsvrije dakkapel oplossingen!

Adres:
Keizersveld 71B
5803 AP Venray

Contact:
T. 0478-533 702
M. 06-543 662 49
E. info@tuhmandakbedekkingen.nl
I. www.tuhmandakbedekkingen.nl

KvK nr: 67850170
BTW nr: 857198361B01

Aangesloten bij:

  • Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
  • Kwaliteitsvakman
  • VELUX montagepartner
 

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan voor uw LUXboX oplossing.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.