STAPPENPLAN: ZOLDER VERBOUWEN

Heeft jouw woning een mooie zolder die je niet optimaal benut? Je kunt de zolder verbouwen en zo extra kamers en ruimte creëren.
Denk eens aan een slaapkamer  met badkamer en walk-in closet of een fijne thuiswerkplek. Je kunt het natuurlijk ook inrichten als relaxed ruimte voor de kinderen of jezelf om heerlijk met vrienden of vriendinnen te genieten.

Wist je dat?

  • De gemiddelde oppervlakte van een woning is 120 m2 en het oppervlakte van een zolderruimte is 31 m2. Volgens onderzoek van LUXboX naar zolderruimtes blijkt dat 71% van deze zolders wordt gebruikt als rommelhok
  • Bijkomend voordeel: je woning stijgt ook nog eens in waarde.

Stap 1
Bedenk wat je met jouw zolder wilt gaan doen, het creëren van een slaapkamer, werkkamer, wellness ruimte, studeerkamer of gewoon volledig inrichten als leefruimte.

Tip!
Bekijk ook alle realisaties van zolders die wij al voorzien hebben van een LUXboX.
Wij plaatsen heel veel inspirerende foto`s op Pinterest.

Stap 2
Meet de breedte van je zolder en het dakvlak, je moet 50cm van het dakvlak links en rechts afhalen i.v.m. Vergunningsvrij plaatsen. Dan heb je de maat waar een LUXboX geplaatst kan worden.
Ook aan de boven en onderzijde moet je 50cm dakvlak behouden.

Tip!
Twijfel je of het vergunningsvrij geplaatst mag worden?
Kijk dan op www.omgevingsloket.nl en doe zelf de check of vraag LUXboX om advies.

Stap 3
Hoe ga je de ruimte indelen, wil je meerdere kamers realiseren of wordt het één grote ruimte. Met een plattegrond van jouw zolder kun je indeling bedenken hoe je de ruimte in gaat delen.

Tip!
Wanneer je naar een van onze showrooms komt neem dan je tekening mee.
Wij denken graag met je mee.

KOMO_LUXboX

Stap 4
Hoeveel ruimte en daglicht wil je hebben? Een zolderverdieping is vaak donker, maar wanneer er daglicht naar binnenkomt dan veranderd de ruimte al. Als je dan ook nog eens extra ruimte kunt creëren met een LUXboX dakserre of dakkapel dan kun je het ook nog eens optimaal benutten. Wil je alleen meer daglicht dan is een LUXboX LINE lichtstraat ook al voldoende. Maak een keuze in een LUXboX Dakserre, Dakkapel of Lichtstraat.

Tip!
Wil je weten wat de verschillende oplossingen van LUXboX zijn?
Lees hier dan meer…..

Stap 5
Kom naar onze showroom of ga naar onze website www.luxbox.nl voor alle ideeën en mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw droomzolder.

Tip!
Ontvang een cadeaubon van € 175,00 bij een bezoek aan onze showroom.
Wij hebben meerdere showrooms waar je de LUXboX Dakserre en Dakkapel live kunt bekijken. Of maak vrijblijvend een afspraak met 1 van onze LUXboX verdelers.

LUXboX Zolderplannen

Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van LUXboX.
Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen of een offerte aanvragen voor uw zolderplan.

Persoonsgegevens

 

  • Veel daglicht en ruimte

  • Nieuwe woonbeleving

  • Binnen 1 dag kant en klaar geplaatst

  • Bijna altijd vergunningsvrij

  • KOMO gecertificeerd

VELUX Lente Actie GRATIS Buitenzonwering

LUXboX komt met HORECA TEGOEDBON

In Nederland hebben we nu al bijna een jaar te maken met de Corona pandemie en de bijbehorende Lock down maatregelingen.

Veel branches zijn hard geraakt door de maatregelingen die door de regering zijn opgelegd, vooral de HORECA heeft het al lange tijd zwaar te verduren. Wij mogen ons als bedrijf in de bouw en woningmarkt in de handen knijpen dat we ondanks deze pandemie juist extra veel werk verzetten door alle mensen die gedwongen zijn om thuis te werken en hun woning aanpakken.

Met de LUXboX Dakserre en Dakkapel oplossingen hebben we afgelopen jaar veel zolders mogen voorzien van extra ruimte en daglicht. Ook dit jaar zullen er nog veel thuiswerkplekken en extra leefruimte gecreëerd worden.

Wij steunen de plaatselijke HORECA
Om de plaatselijke horeca ondernemers een hart onder de riem te steken ontvangt een opdrachtgever bij aankoop van een LUXboX Dakserre of Dakkapel een tegoedbon t.w.v. € 125,00 om bij een plaatselijk horeca etablissement te kunnen uitgeven zodra de horeca weer open is.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Wanneer u een LUXboX Dakserre of Dakkapel aanschaft geeft u aan onze verdeler door voor welke horeca gelegenheid in uw dorp of stad u een HORECA TEGOEDBON wilt ontvangen.
Wij regelen dan dat u een tegoedbon ontvangt van de horeca gelegenheid zodat u na de Lock down snel weer kunt genieten van uw plaatselijke restaurant.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met LUXboX
Tel: 085-3030669 of mail naar info@luxbox.nl

#HELPDEHORECA #STEUNDEHORECA

  • Lijst Titel 1

  • Lijst Titel 2

  • Lijst Titel 3