LUXboX ZINK

Zink daklicht dakkapel

Traditioneel werd er veel zink verwerkt in daken, goten en gevelbekleding. Dit geeft een degelijke uitstraling en is tijdloos. Vandaar dat wij voor de LUXboX gekozen hebben om de zijwangen en het dak te bekleden met vlakke platen zink, tevens zijn de dakramen aan de buitenzijde ook voorzien van ZINKEN lijsten. Het grote voordeel van het toepassen van ZINK is dat er geen onderhoud meer nodig is op deze lastig te bereiken plaats op het dak. De zinken uitvoering van het DAKLICHT heeft grote toepassingsmogelijkheden, denk hierbij aan Herenhuizen in de binnenstad, bungalows en vrijstaande woningen waar de uitstraling ook zeer belangrijk is.
Een LUXboX voorzien van ZINK heeft een groot toepassingsgebied omdat het een geheel andere uitstraling geeft dan een standaard Zinken dakkapel.

Grote steden en welstand!

De LUXbox in het ZINK wordt veel toegepast in de grote steden waar geen vergunningen afgegeven wordt voor een standaard dakkapel, hier is de LUXboX vaak vergunningsvrij te plaatsen. Doordat het geheel ook nog eens onderhoudsvrij uitgevoerd is met ZINK is dat vaak doorslaggevend bij de welstandcommissie.