Bouwbesluit dakkapel, WKB en LUXboX

LUXboX dakserres voldoen aan de richtlijnen en zijn energiezuinig

De plaatsing van dakserres valt onder het Bouwbesluit, waarin dakkapel en dakserre onder dezelfde regels vallen. In het Bouwbesluit staan voorschriften voor de bouw over veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. Alle bouwwerken moeten daaraan voldoen. En dus ook alle LUXboX dakserres. Als enige in de branche kan LUXboX dit aantonen met een KOMO-certificaat.

rechte gele pijl naar beneden

KOMO-certificaat: het bewijs

Met een KOMO-certificaat heb je als koper het onomstotelijke bewijs dat je LUXboX dakserre voldoet aan de eisen uit het Bouwbesluit. Dat geeft zekerheid. Op de website van SKH en KOMO® vind je meer informatie over de waarde en betekenis van het KOMO-certificaat.

Wil je de certificaten zien die van toepassing zijn op LUXboX dakserres? Dan vind je hier ons productcertificaat onder KOMO®: KOMO_Certificaat_40075/23 LUXboX_Dakserre_Attest (124 kb, opent in nieuw tabblad.

Meer weten over energiezuinigheid en certificaten?

Bezoek ons Belevingscentrum!

In ons Belevingscentrum staat jouw technisch adviseur voor je klaar om je alles te vertellen over het Bouwbesluit voor dakserres, de isolatiewaarden en energiezuinigheid van jouw nieuwe dakserre en meer.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Maak nu je afspraak

Of lees meer over onze dakserres in de brochure

Gele pijl naar rechts
Download
Ons inspiratiemagazine is een brochure waar je nog meer info krijgt over LUXboX en de LUXbox dakserre modellen. Vraag hier de brochure aan.

Download de brochure van LUXboX

dunne pijl naar onder
Download
Ons inspiratiemagazine is een brochure waar je nog meer info krijgt over LUXboX en de LUXbox dakserre modellen. Vraag hier de brochure aan.