Voldoen aan Bouwbesluit dakkapel

LUXboX modellen voldoen aan richtlijnen

In Nederland geldt het Bouwbesluit 2012. Daarin staan allerlei voorschriften voor veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. Alle bouwwerken moeten daaraan voldoen. Hoe zit dat met je nieuwe dakkapel? We hebben goed nieuws voor je: onze LUXboX modellen voldoen aan het Bouwbesluit voor dakkapellen. Wij zijn namelijk als eerste in onze branche KOMO-gecertificeerd met een attest op basis van de BRL 0103 ‘Houtachtige dakkapellen’. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken als je kiest voor een dakkapel van LUXboX. Ook aan de aankomende Wet Kwaliteitsborging voldoen we al, wat onder andere betekent dat jij verzekerd bent van de kwaliteit van onze producten. Benieuwd hoe het precies zit? We leggen het je uit.

KOMO-certificaat: voldoen aan het Bouwbesluit dakkapel

Met een KOMO-certificaat kun je aantonen dat je product voldoet aan de eisen uit het Bouwbesluit. Dat is in veel gevallen niet alleen wettelijk verplicht, maar het geeft je ook zekerheid over een aantal zaken. Op de website van SKH en KOMO® vind je meer informatie.

Productcertificaat Bouwbesluit dakkapel

Wil je de certificaten zien die we hebben behaald? Je kunt ons productcertificaat onder KOMO® hier vinden: KOMO_Certificaat_40075-19 LUXboX_Dakserre_Attest (93 kb, opent in nieuw tabblad.

Meer weten over
energiezuinigheid en certificaten?

Bezoek ons
Belevingscentrum!

In ons Belevingscentrum staat jouw technisch adviseur voor je klaar om je alles te vertellen over het Bouwbesluit voor dakkapellen, de isolatiewaarden en energiezuinigheid van jouw nieuwe dakkapel en meer.

Maak nu je afspraak

Download de brochure van LUXboX

Download
Ons inspiratiemagazine is een brochure waar je nog meer info krijgt over LUXboX en de LUXbox dakserre modellen. Vraag hier de brochure aan.

Download de brochure van LUXboX

Download
Ons inspiratiemagazine is een brochure waar je nog meer info krijgt over LUXboX en de LUXbox dakserre modellen. Vraag hier de brochure aan.