Nieuwsgierig naar LUXboX

Kom kennismaken

Kennismaken met ons en onze lichte en ruimtelijke oplossingen? Dat is zo geregeld. Kom langs en ontdek al onze dakserres en dakkapellen van dichtbij.

Is het magie of LUXboX

Van rommelzolder naar prachtige slaapkamer, van donkere badkamer naar lichte wellnessruimte, van verdieping die je eigenlijk nooit gebruikt naar je nieuwe favoriete plek in huis… LUXboX geeft je licht en ruimte. Wat je ermee doet: dat bepaal jij! Er zijn heel veel mogelijkheden: van dakserre tot een BASIC dakserre, allerlei opties die je kunt toevoegen, zoals zonnepanelen, insectenhorren en zonwering… Wij regelen het voor je, in de meeste gevallen vergunningsvrij en in ieder geval altijd vrij van gedoe. Plaatsing binnen één dag, geen rommel en goed geregeld door onze eigen experts!

Ontwerp nu!

1548
dakserres

732
dakkapellen

217
solarkapellen

Waarom LUXboX?
Waarom niet.

Verander zolder in heerlijke leefruimte

Bij LUXboX kun jij erop vertrouwen dat het goed zit. Je krijgt een dakserre of dakkapel van de allerhoogste kwaliteit, goede begeleiding en de plaatsing regelen we in een dag. Daar heb jij geen omkijken naar. Het enige dat je zelf doet, is bepalen wat je met alle extra licht en ruimte op je zolder gaat doen. Maak je een extra woonkamer, een sportruimte, extra slaapkamers, een kantoor, een speelruimte voor je kinderen of iets heel anders? Weet je het nog niet precies? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina’s! Daar vind je heel veel ideeën!

Ontdek de mogelijkheden

Een LUXboX dakserre of dakkapel geplaatst in 1 dag.

Voldoet aan het Bouwbesluit en is KOMO-gecertificeerd met een attest op basis van de BRL 0103 ‘Houtachtige dakkapellen’.: geen zorgen of je aan de regels voldoet, dat zit goed.

Wat voor extra opties je ook wilt, er zijn talloze mogelijkheden voor raamdecoratie, screens en meer.

Hoge isolatiewaarden: dat betekent energievriendelijk en dus goed voor het milieu en je portemonnee.

Vrijwel altijd vergunningsvrij geplaatst.

Wacht
niet langer

Bezoek ons
Belevingscentrum!

Jouw persoonlijke adviseur staat voor je klaar in het Belevingscentrum. Kom langs, ontdek de LUXboX dakserres, Fakro dakserres en Fakro dakkapellen, dakserres van Velux en Velux dakkapellen. Kortom, verbaas je over LUXboX en het verschil dat we kunnen maken op jouw zolder.

Plan je bezoek

Jan en Simone over LUXboX

Onze zolder werd een heerlijke slaapkamer met badkamer ensuite

“Nooit hadden we nagedacht over slapen op zolder. Door de LUXboX waren de schuine wanden geen probleem meer. ’s Nachts kijken we naar de sterren door de dakserre. De badkamer en suite is nog steeds een luxe en dat gewoon thuis!”

Met de LUXboX modellen maak je een prachtig, ruime badkamer ensuite.

Jan en Simone
over LUXboX

Onze zolder werd een heerlijke slaapkamer met badkamer ensuite

‘Nooit hadden we nagedacht over slapen op zolder. Door de LUXboX waren de schuine wanden geen probleem meer. ’s Nachts kijken we naar de sterren door de dakserre. De badkamer en suite is nog steeds een luxe en dat gewoon thuis!’

Met de LUXboX modellen maak je een prachtig, ruime badkamer ensuite.

Volg ons voor meer inspiratie van anderen

Droom verder via onze socials