Belevingscentrum LUXboX

beleef jouw nieuwe leefruimte

Wij maken het jou makkelijk. Ben je benieuwd wat je met een ruimte onder het hellende dak allemaal kunt realiseren. Dan is een bezoek aan een LUXboX belevingscentrum een uitgelezen mogelijkheid om dit met eigen ogen te zien. Plan direct een afspraak in een van onze twee belevingscentra door te klikken op ‘afspraak maken’

Belevingscentrum
Shop-in-shop
Installatie-partner

Onze belevingscentra voor inspiratie & advies

LUXboX Belevingscentrum Kapelle

Kloosterweg 2a, 4421 PV Kapelle

Geopend: ma – vr: 10:00-17:00 uur

Zaterdag op afspraak

Meer informatie

Je nieuwe leefruimte ontdek je in een LUXboX belevingscentrum waar 5 wooninspiraties te zien. Daarnaast hebben we ook altijd een LUXboX Shop-in-Shop bij jou in de regio om de Dakserre van dichtbij te bekijken en een keuze te maken. Voor de montage heeft LUXboX een landelijke dekking en is er altijd een gecertificeerd installatiepartner in de buurt.

Belevingscentrum
Shop in Shop
installatiepartner

   Wil je jouw dakserre zelf op maat samenstellen of wil je advies wat je met de bestaande ruimte allemaal kunt doen. Loop door de verschillende ruimtes van slaapkamer naar thuiswerkplek en neem een kijkje in de badkamer. Ervaar de unieke ruimte en beleving van een LUXboX Dakserre.


   Dakserre : Bekijk alle mogelijkheden en stel deze zelf samen


   Inrichting : Samen met jou maken we het ideale leefplan voor jouw zolder


   Uitvoering : Jouw LUXboX-adviseur regelt het voor je. Van dakserre-keuze tot de plaatsing

   Bekijk de locaties Afspraak maken

   Zijn de belevingscentra niet in jouw buurt?

   Bezoek dan een Shop-in-Shop in je eigen regio, of vraag een offerte aan.

   Bekijk shop-in-shops
   Ontwerpadvies aan huis
   Vraag een offerte aan!

   Stap voor stap naar jouw nieuwe woonbeleving

   Ervaar licht en ruimte op jouw zolder

   In het LUXboX Belevingscentrum krijg je een inspirerend beeld hoe je jouw zolder omtovert tot een lichte en ruime plek. Loop binnen in een van de 5 ruimtes die jou aanspreken en ervaar zelf het gevoel van daglicht en ruimte. Kies dan hoe je van jouw eigen zolder een fijne plek maakt in je huis.

   Ontwerpen je leefruimte

   Jij geeft aan wat je wensen voor je zolderruimte zijn. Wordt het een werkruimte? Een hobbykamer? Een mancave? Of misschien iets heel anders? Zeg het maar. Wij maken er een ontwerp van. Daarbij houden we rekening met de praktische mogelijkheden van jouw zolder en jouw budget. We bekijken ook meteen voor je hoe het in jouw woonplaats geregeld is met vergunningvrij plaatsen. Jouw LUXboX adviseert en helpt.

   Stap voor Stap naar jouw LUXboX

   Is het ontwerp klaar, dan maken we een voorstel voor de afmeting en indeling van de dakserre voor je. Vervolgens kies je de uitvoering van de ramen en eventueel de raamdecoratie en zonwering (handmatig of elektrisch). Heb je je keuzes gemaakt, dan is de De LUXboX Dakserre klaar voor je droomzolder.

   Plaatsing en vergunningsvrij

   In overleg overleg plannen we een datum in om je LUXboX Dakserre te plaatsen. Plaatsing gebeurt overigens altijd door gecertificeerde installateurs, zodat je de zekerheid hebt dat het goed gebeurt. Hebben we in de ontwerpfase vastgesteld dat vergunningsvrij plaatsen in jouw gemeente niet is toegestaan, dan verzorgt LUXboX ook de bouwaanvraag voor je.

   Afspraak maken

   Veelgestelde vragen Belevingscentrums

   Wil je een goed en gedegen advies, dan is het handig om hier een afspraak voor te maken. Zo’n afspraak duurt ongeveer 2 uur. Om rustig rond te kijken in het Belevingscentrum en om je wensen en ons advies te bespreken. Je bent tijdens onze openingsuren natuurlijk altijd welkom om zelf de mooiste zolderoplossingen te bekijken.

   Heb je een afspraak in het LUXboX Belevingscentrum, dan is het handig om even een tekening of schets mee te nemen van jouw woning en van je zolderruimte. Dit mag ook digitaal via je telefoon of via een e-mail bericht. Zo hebben we de juiste maten en beeldvorming waar de dakserre mogelijk komt.

   LUXboX werkt met verdelers in Nederland en België. De meeste verdelers hebben een Belevingscentrum of een Shop-in-Shop, maar er zijn ook installateurs zonder showroom. Je koopt in alle gevallen bij een geselecteerde LUXboX verdeler. Deze is verplicht aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, zodat je verzekerd bent van een KOMO gecertificeerd product en montage.

   In een LUXboX Belevingscentrum vind je altijd minimaal 5 verschillende soorten leefruimtes die je kunt maken op jouw zolder. Zo beleef je persoonlijk de ervaring van daglicht en ruimte. De ruimtes in het Belevingscentrum zijn voorzien van verschillende LUXboX dakserre oplossingen. Dat maakt kiezen makkelijk. In de Shop-in-Shop vestigingen is er altijd minimaal één LUXboX Dakserre te bewonderen. Ook hier krijg je uitgebreid advies en kun je kiezen uit alle LUXboX Dakserre oplossingen die er zijn.

   Wij begrijpen dat het niet altijd en voor iedereen past om tijdens de standaard openingstijden langs te komen of een afspraak in te plannen. Neem dan even contact op met het Belevingscentrum of Shop-in-Shop in jouw regio. Samen kiezen we dan een passende datum en tijdstip voor de realisatie van jouw droomzolder.

   Onze shop-in-shops

   Vind een Belevingscentrum of Shop-in-Shop in jouw omgeving en maak een afspraak

   Geeft je boven licht en ruimte

   Geeft je boven licht en ruimte

   Is een Belevingscentrum of Shop-in-Shop iets te ver weg?

   Vraag dan hier een offerte aan!