Jouw luxe dakkapel van glas, jouw dakserre

Hoe maak je het jezelf écht comfortabel daar boven?

Heb je besloten om zo’n luxe dakkapel van glas, of zoals we die bij LUXboX liever noemen ‘dakserre’ aan te schaffen, dan is het interessant om nog een stapje verder te gaan. Misschien vraag je je bijvoorbeeld af: muggen in je slaapkamer, zonnestralen die op je scherm vallen, ongewenste gasten… Hoe houd ik ze buiten? Of: kunnen zonwering en raamdecoratie eigenlijk wel bij een dakserre? En: hoe kleed ik mijn dakserre mooi aan, zodat het echt die fijne plek wordt die ik graag in huis wil? Ontdek hier de vele mogelijkheden die je eenvoudig toevoegt aan je dakserre; jouw luxe dakkapel van glas! Toepasbaar aan de voorzijde, achterzijde of zijkant van je woning.

rechte gele pijl naar beneden

Geen ongedierte op je kamer

De LUXboX insectenhor bij je dakserre geeft effectieve bescherming tegen muggen en andere insecten. Je kunt het dakraam eenvoudig in een geopende positie zetten zonder dat insecten de kans krijgen om de ruimte binnen te dringen. Hoe fijn is dat? Je wilt tenslotte geen ongedierte op je kamer. Toch?

Buitenzonwering: je eerste stap naar een koele kamer

De buitenzonwering van LUXboX partner FAKRO weerkaatst het zonlicht, zodat het niet de kans krijgt de ruimte binnen te dringen. Maar je kunt wel gewoon van binnen naar buiten kijken! Deze buitenzonwering beschermt bovendien uitstekend tegen zonnewarmte én tegen die vervelende reflecties van zonlicht op je televisie- of computerscherm. De zonwering is gemaakt van duurzame, weerbestendige glasvezelstof. Deze monteren we bovenop het dakraam. Kies voor een bredere stof om nog meer lichtinval tegen te gaan.

Shutters

Shutters zijn een esthetisch fraaie extra touch voor je vensters. Ze vormen een bijzonder functionele, stijlvolle en tijdloze vorm van raambekleding. Shutters zijn ook de ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen en om een laagstaande zon buiten te houden. JASNO is een van de meest vooraanstaande namen in ‘shutterland’. Speciaal voor LUXboX heeft JASNO voor alle dakramen een speciaal frame ontwikkeld waarmee shutters vrijwel naadloos op het dakvenster aansluiten.

Kom naar het Belevingscentrum

Vind je eigen luxe dakkapel van glas. Mét alle opties!

Kom naar het Belevingscentrum en maak een afspraak met een van onze LUXboX-adviseurs. Die helpen je graag om jouw luxe dakkapel van glas uit te zoeken. In de breedte van jouw keuze. En natuurlijk met het afwerkingsniveau aan de buitenzijde dat jij voor ogen hebt: in alle denkbare kleuren, in zink, of in koper. Met alle bijbehorende opties die jij belangrijk vindt om je dakserre ook binnen helemaal ‘af’ te maken naar jouw smaak. Samen bespreken we al jouw wensen en situatie en kijken we hoe we daar een perfecte oplossing bij vinden.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Maak een afspraak met de adviseur

Blijf op de hoogte het laatste nieuws, tips, tricks en leuke acties

We waarschuwen je alvast… Onze nieuwsbrief is een bron van inspiratie! Mis niets en meld je aan.

pijl naar rechts toe

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens omgaan. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Blijf op de hoogte het laatste nieuws, tips, tricks en leuke acties

We waarschuwen je alvast… Onze nieuwsbrief is een bron van inspiratie! Mis niets en meld je aan.

dunne pijl naar onder

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens omgaan. Je kunt je altijd weer uitschrijven.