Ontspanning en vermaak op zolder

LUXboX creëert ruimte voor jouw mancave, sheshed, gameroom en meer

Door de plaatsing van een dakserre is er een lichte relaxruimte gecreëerd.
Het model LUXboX Modular brengt een wereld aan licht en ruimte binnen op de relaxzolder.
Lichte werkplek door de plaatsing van dakserre model LUXboX Start Up.

Rondom relaxed

Hoe ziet jouw eigen ruimte eruit?

Ben je op zoek naar dé mancave of sheshed? Een gamekamer, speelkamer voor de kinderen of misschien een atelier? In ons Belevingscentrum nemen we je mee in een wereld van mogelijkheden. Wij denken mee. Maak een afspraak, dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

Maak een afspraak

Een ruimte voor jou

LUXboX brengt je licht en ruimte, jij bepaalt wat je ermee doet. Na plaatsing van de dakserre is je zolder de ideale ruimte om in te richten zoals jij wilt. Van speelkamer of gameroom tot mancave of sheshed: in één dag, vrijwel altijd vergunningsvrij. Benieuwd wat anderen al eerder deden met hun ontspanningszolder? Bekijk de voor- en na-foto’s!

Voor

Er wordt een gat gemaakt tijdens de renovatie op de dakserre in 1 dag te plaatsen.

Na

De slaapkamer is erg licht en ruim na de zolderrenovatie en het plaatsen van een dakserre.

Na

De slaapkamer is erg licht en ruim na de zolderrenovatie en het plaatsen van een dakserre.

Geeft je boven licht en ruimte

Geeft je boven licht en ruimte

Start je
make-over nu

Kun je niet wachten om je eigen mancave, gameroom of sportruimte vorm te geven? Goed nieuws! Dat hoeft ook niet. Ga alvast aan de slag met de 3D-tool en zie hoe je van je zolder je nieuwe favoriete ruimte maakt. Probeer verschillende indelingen en krijg alvast een goed idee van wat het gaat worden.

Naar de 3D-tool

Hoe deden zij het?

Zo kan het ook!

De ideale mancave

Het is voor veel mannen een grote droom: het hebben van een eigen mancave. Een ruimte om je volledig terug te trekken. Alle focus op een goede voetbalwedstrijd, een nieuwe game of gewoon een avondje poolen of darten met vrienden. Het is daarbij wel heel belangrijk dat je genoeg ruimte hebt, en dat is waar LUXboX je bij helpt. Met een dakserre creëer je de ruimte die je nodig hebt voor je pooltafel, game-installatie of wat je dan ook wilt. Een dakserre creëert ook licht, wat meestal fijn is, maar niet altijd. Om de zon van je scherm te weren voeg je gewoon goede zonwering toe!

Een ruime hobbyzolder

Heb je een hobby die nogal wat ruimte inneemt? Een flinke verzameling, een grote opstelling modeltreintjes die je nu eigenlijk niet kwijt kunt, een schildersezel die niet zo mooi staat in de woonkamer of muziekinstrumenten door je hele huis? Maak van je zolder dan een hobbyzolder. Met een dakserre van LUXboX creëer je extra ruimte en zorg je voor voldoende licht. Dat maakt van die donkere zolder ineens een ruimte vol mogelijkheden!

Sporten op zolder

Als je voor sporten niet meer de deur uit hoeft, valt er voor veel mensen ineens een flink excuus weg. Gewoon de trap op en direct aan de slag! Als je wel de motivatie maar niet de tijd hebt, is het ook een uitkomst. Geen reistijd meer, zelfs even een kwartiertje tussendoor kan ineens. Voor een goede sportruimte op zolder heb je wel ruimte, licht en frisse lucht nodig. Met een dakserre van LUXboX regel je het allemaal! Maak je ruimte een stuk groter, zorg dankzij de ramen voor extra lichtinval en zet het raam lekker open tijdens of na het sporten voor voldoende ventilatie.

Een speelzolder

Heb je kinderen die constant hun speelgoed door het hele huis laten slingeren? Struikel je regelmatig over bouwwerken midden in de woonkamer, die ze knap hebben gemaakt, maar die daar niet erg handig staan? Maak van je zolder een speelzolder! Je kinderen hebben daar alle ruimte om naar hartenlust te spelen en de rest van het huis blijft een beetje opgeruimd. Handig! Met een dakserre van LUXboX zorg je voor voldoende licht en ruimte op zolder, wat het tot de ideale speelzolder maakt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips, tricks en leuke acties

We waarschuwen je alvast… Onze nieuwsbrief is een bron van inspiratie! Mis niets en meld je aan.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens omgaan. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips, tricks en leuke acties

We waarschuwen je alvast… Onze nieuwsbrief is een bron van inspiratie! Mis niets en meld je aan.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens omgaan. Je kunt je altijd weer uitschrijven.