Een hobbyzolder met licht en ruimte

Wat jouw hobby ook is

Bouw jij hele nieuwe belevingswerelden met modeltreinen, is Lego helemaal jouw ding, schilder je graag of speel je darts, pool of biljart? Wat jouw hobby ook is, met een LUXboX dakserre wordt jouw hobbyzolder een feit. Genoeg licht en ruimte om je helemaal te verliezen. Ontdek alle mogelijkheden voor jouw eigen hobbyzolder!

rechte gele pijl naar beneden

Mijn hobby is…

Wat het ook is, jij doet het op zolder.

Haal alles uit je woning

Jouw hobby hoort bij jou, dus ook in huis.

Bezoek ons Belevingscentrum

Ruimte voor je hobby

Je hobby heeft veel licht nodig, kan dat op zolder?

Juist met een dakserre maak je het verschil in licht. Ons model MODULAR heeft zelfs zijwanden van glas die nog meer licht binnen brengen. Als je hobby schilderen is, kun je met de inval van het natuurlijke daglicht echt het verschil maken.

Is een hobbyzolder de investering waard?

Vraag je je af of je hobby de investering waard is? Of je het wel leuk blijft vinden? Bedenk dan dat je van je nieuwe lichte en ruime zolder in een handomdraai ook een nieuwe slaapkamer, werkkamer of kinderkamer kunt maken. Opties genoeg!

Wordt je zolder wel goed geventileerd?

Het ventileren van een zolder kan een uitdaging zijn. Gelukkig hebben de dakserremodellen van LUXboX goede ventilatieroosters en van onderaf te bedienen tuimelvensters. Een verse luchtstroom en ventilatie zijn zo geen probleem op zolder.

Wordt het niet te warm op zolder?

Het kan warm worden op een zolder, maar daar is iets aan te doen: isoleren. Door goede isolatie houd je je zolder in de zomer koel en in de winter warm. Bovendien bespaar je zo op je energie. Kies daarnaast voor bijvoorbeeld de optie zonwering, dan hou je veel van de warmte ook buiten.

Hobby op zolder

Jouw hobbyzolder binnen handbereik

Benieuwd hoe een LUXboX dakserre of dakkapel er in het echt uit komt te zien? Of het niet te groot of juist te klein is? In ons Belevingscentrum zie je allerlei opties opgesteld, zodat je zelf ervaart hoe een LUXboX-oplossing bij jou thuis zou kunnen zijn. Onze experts bespreken graag alle mogelijkheden met jou.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Plan een afspraak in

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte