Dakkapellen op zolder en solarkapellen

Licht en ruimte op zolder met een dakserre, dakkapel óf energiezuinige solarkapel

Ben je op zoek naar een manier om meer licht en ruimte te creëren op je zolder? Naast dakserres vind je bij ons ook dakkapellen en solarkapellen! Daarmee tover je jouw zolder om tot dat wat jij wilt: een extra slaapkamer, een sportruimte, washok of speelruimte, een kantoor of iets heel anders. Net wat jij wilt. Ontdek alle mogelijkheden hier!

rechte gele pijl naar beneden

Een dakkapel of solarkapel van LUXboX

Bij een dakkapel op zolder of solarkapel van LUXboX kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit, een onderhoudsvrije installatie en experts die goed luisteren naar jouw wensen en eisen, die met je meedenken en zorgen voor een dak- of solarkapel waar je echt tevreden mee bent.

Tot drie keer meer daglicht dankzij de schuine ligging van de dakkapel op zolder

Strakke uitvoering: standaard opgeleverd in antraciet, net zoals de dakramen van Velux of Fakro

Onderhoudsvrij dankzij de uitvoering in PLASTISOL HPS 200

Dakkapel of zonnepanelen op dakkapel

Een LUXboX dakkapel op zolder geeft je veel meer ruimte en daglicht dan een traditionele dakkapel. Door de schuine ligging van de dakramen komt het daglicht namelijk tot wel drie keer dieper in de ruimte. Het schuin aflopende plafond geeft je bovendien het idee dat de ruimte nog veel groter is.

Wil je niet alleen meer licht en ruimte, maar ook een duurzame oplossing? Ga dan voor een solarkapel. In veel gevallen verlies je aan geschikt dakoppervlak. Daardoor kun je met een traditionele dakkapel niet zo veel zonnepanelen plaatsen, of je moet met ingewikkelde constructies toch het platte dak van je dakkapel zien te gebruiken. Dankzij het schuine dak van een solarkapel van LUXboX kan dat wel! Je plaatst je zonnepanelen gewoon op de dakkapel, zodat je zo veel mogelijk dakoppervlak optimaal mogelijk benut.

Ontdek het in ons Belevingscentrum
Ontdek het in ons Belevingscentrum

Dakkapel zolder: specificaties

Alles wat je moet weten over de dakkapel vind je natuurlijk in ons Belevingscentrum. Maar dit zijn alvast een aantal van de belangrijkste kenmerken:

Dakserre vanaf buiten gezien

Standaard geleverd in een mooie kleur antraciet, passend bij de Velux of Fakro dakramen.

De schuine ligging van de dakramen geeft meer licht en ruimte dan een standaard dakkapel.

Onderhoudsvrij door het gebruik van PLASTISOL HPS 200.

15 jaar garantie voor je dakkapel.

Leverbaar in elke RAL-kleur.

Vergunningsvrij, geplaatst in één dag.

Bezoek het Belevingscentrum

Solarkapel: specificaties

Meer licht en ruimte op zolder én energie opwekken: het kan met een solarkapel van LUXboX. Het dak heeft een geïntegreerd solardak compleet met micro-omvormers die de maximale opbrengst genereren.

4 ramen

Door het hellende dak van de solarkapel kun je met deze dakkapel toch het volledig dakoppervlak gebruiken voor zonnepanelen.

Voorzien van Enphase IQ7 micro-omvormers. Die zetten veilig en met maximale efficiëntie geleverde gelijkstroom uit de zonnepanelen om in wisselstroom voor het elektriciteitsnet.

Hoge rendementen omdat de installatie niet in serie is geschakeld (en de opbrengst dus niet afhankelijk is van de zwakste schakel).

Standaard uitgevoerd in onderhoudsvrij HPS Colorcoat zetwerk kleur RAL 9005 zwart met FAKRO ramen. Velux is als optie ook mogelijk.

Bezoek het Belevingscentrum

Meer informatie over dakkapel of solarkapel

Natuurlijk in
het Belevingscentrum

Je onderdompelen in de specificaties van onze dakkapel of solarkapel? Laat je adviseren door onze experts. Wij staan voor je klaar in het Belevingscentrum en geven je de beste tips. Wist je bijvoorbeeld al dat je de BTW op de solarkapel kunt terugvragen?

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Plan je bezoek

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte