LUXboX dakserre prijzen, mogelijkheden en opties

Weten waar je aan toe bent

Als je meer ruimte wilt in huis, zijn er allerlei mogelijkheden. Ga je voor een opbouw- of toch liever een aanbouwoptie? Een dakserre of een dakkapel? De keuze voor een van deze mogelijkheden wordt ingegeven door allerlei factoren. Zo is het de vraag wat er bouwtechnisch in jouw woning mogelijk is. En dat de kosten een belangrijke rol spelen, dat begrijpen we. Daarom vind je op deze pagina alles wat je wilt weten over de mogelijkheden en onze prijzen.

Of ga snel naar
Download de prijzen Vraag je offerte aan

Aanbouw of zolderverbouw:
wat is voordeliger?

Je kunt natuurlijk kiezen voor een aanbouw. Met een mooie serre vergroot je bijvoorbeeld je woonkamer. Maar wist je dat dan vaak maar zo’n 15m2 gebruiksoppervlak erbij krijgt? Wil je echt voor flink meer ruimte gaan, dan is een opbouw op zolder veel interessanter.

De zolder is een ruimte in huis die veel mensen vergeten. Maar hier valt veel te winnen: het vloeroppervlak is vaak net zo groot als de complete eerste verdieping. Verbeter je de zolder met een dakserre, kun je bij veel huizen rekenen op zeker 30m2 extra gebruiksoppervlak. Veel meer ruimte dan de aanbouw dus.

Kijk je vervolgens naar het kostenplaatje, wordt een zolderverbouwing nog interessanter als je nagaat dat de kosten van een aanbouw vaak dubbel zo hoog zijn dan bij een zolderverbouwing. Met een dakserre kies je dus voor een dubbele hoeveelheid ruimte voor de helft van de kosten!

Bekijk inspiratiemagazine
Bekijk inspiratiemagazine
Bekijk de verschillende modellen
Bekijk de verschillende modellen
Zolderdomein
Vanaf € 29.850,00
incl. montage
Meer over vergunningsvrij plaatsen
Meer over vergunningsvrij plaatsen

Een dakkapel of dakserre?

Als je offertes gaat aanvragen voor een dakserre en een dakkapel, lijkt het vaak of een dakkapel goedkoper is. Er wordt dan dus ook snel voor een dakkapel gekozen. Wat veel mensen alleen niet weten, is dat een dakkapel na plaatsing nog niet af is waar onze dakserres dat wel zijn. En, in de offerte van de dakkapel zijn vaak nog geen opties zoals ventilatieroosters en installatie meegenomen. En zodra de dakkapel is geplaatst je zelf nog allerlei werkzaamheden uitvoeren zoals aftimmeren en verven (of extra bedragen rekenen voor uitbesteding). Nog meer kosten die er dus later nog bovenop komen. Tel je dit allemaal bij elkaar op, is de prijs van een dakkapel nagenoeg gelijk met een afgemonteerde dakserre.

Voor hetzelfde bedrag kun je dus een veel mooiere en uitgebreidere opbouw laten plaatsen. Een dakserre van LUXboX is namelijk compleet. Voor de prijs in onze offerte krijg je alles: een uitgebreid model dat direct bruikbaar is, installatie én afwerking zodat je aan het eind van de dag direct van je dakserre gebruik kunt maken.

Geen verborgen kosten! Al met al ben je dezelfde prijs kwijt voor een dakkapel als een dakserre, maar scheelt een dakserre je een hoop gedoe.

Daarom een dakserre:

Geplaatst en in gebruik in 1 dag

Maakt je ruimte écht mooier

Voordeliger dan aanbouw

Direct zicht op LUXboX prijzen

LUXboX dakserres zijn altijd maatwerk. Zo weten we zeker dat jouw nieuwe dakserre perfect past bij jouw wensen, eisen en woning. De precieze prijs van jouw dakserre bepalen we dus ook samen met jou, tijdens een afspraak.

Maar wil je vast een idee krijgen aan wat voor prijzen je moet denken bij een LUXboX dakserre? Download dan onze prijslijst of bekijk onze brochure waarin je per model uitgebreide informatie vindt.

Bekijk brochure Vraag je offerte aan
Bekijk brochure

Kiezen voor LUXboX? Dit is waarom!

Je kiest voor LUXboX omdat je een verrijking aan je woning wilt doen zonder gedoe. Snel, efficiënt en betrouwbaar en er is aan alles gedacht om jou nog meer te ontzorgen.

Dakserres en dakkapellen worden, veelal, snel binnen 8 weken, geleverd

Onze dakvenstermeesters zijn bedreven in het plaatsen van de prefab dakkapel en dakserre. Dit betekent: geen rommel. Heerlijk toch.

Alle modellen kunnen veelal vergunningsvrij worden geplaatst.

Meer daglicht en ruimte in 1 dag!

Volop mogelijkheden voor de installatie van zonwering en het toepassen van raamdecoratie.

Er is keuze uit verschillende modellen zodat er een dakserre is voor élk budget.

Direct een prijsopgaaf op maat?

Maak een afspraak

Overweeg je een dakserre van LUXboX en wil je alle mogelijkheden, opties en prijzen eens goed doorspreken? Kom dan langs in een Belevingscentrum in jouw omgeving.

In een gesprek met onze adviseurs heb je binnen een mum van tijd antwoord op al je (technische) vragen, een impressie van een van onze LUXboX-modellen op jouw woning en een indicatie van LUXboX prijzen te pakken.

Boek nu jouw bezoek in ons Belevingscentrum