Een gamekamer op zolder: start!

Niets staat urenlange gamesessies meer in de weg

Gamen op zolder in je eigen gameroom. Je lekker terugtrekken met alles binnen handbereik. Niemand die langs je scherm loopt, je pauzeknop blijft onaangeroerd. Met een gamekamer op zolder staat niets urenlang durende battles in de weg. Klinkt goed toch? Het enige dat je nog moet regelen is genoeg ruimte op zolder. En dat lukt met een LUXboX dakserre of dakkapel! Snel en stijlvol extra ruimte voor je gamekamer op zolder. Ontdek hier alle mogelijkheden.

Een gamekamer op zolder zonder battle

Ja, het kan! Daar zijn wij voor.

Heb jij al je gadgets al op orde?

Let op: de dakserre is exclusief jouw game equipment.

Bezoek ons Belevingscentrum

Zolder gameroom-mogelijkheden

Waar moet je aan denken bij een gameroom?

Net als andere kamers die een goed thema en meubelstukken hebben, heeft een gamekamer op zolder de juiste gaming gadgets nodig. Denk bij je indeling aan ruimte voor je monitor, consoles en (zit)comfort. Maar vooral… je stroompunten! Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk (spel)computers en consoles aan kunnen sluiten. Misschien is een koelkast ook geen overbodige luxe, want je zult er best veel tijd doorbrengen. Onze experts geven advies bij de aanleg van elektra.

Hebben anderen in huis geen last van het geluid?

Een gamekamer op zolder, is dat wel ideaal? Sommige gamers houden van luid gamen, terwijl andere juist rust zoeken in hun gameplek. Een zolder gameroom is daarom perfect. Jij stoort niemand, niemand stoort jou. Een goede tip is wel om aan een degelijke ondervloer en eventueel extra isolatie te denken. Nog energiezuiniger ook!

Is je gameroom niet te licht?

Door de mooie vensters in de dakserremodellen heb je een heerlijke lichtinval. Maar dat kan weleens irritant zijn op je scherm. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie zonwering, raamdecoratie en rolluiken beschikbaar voor elke dakserre, zodat je het zonlicht van je scherm weert op zonnige dagen.

Heb je wel genoeg ruimte?

Gamen is leuk, samen gamen met vrienden nog leuker! Over of je wel genoeg ruimte hebt hoef je je met een LUXboX dakserre geen zorgen te maken. Al jouw gamespullen zullen passen.

Hoe komt jouw eigen gamezolder eruit te zien?

Bezoek ons live

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen gamezolder? Kom dan langs in ons Belevingscentrum. Daar staan verschillende LUXboX dakserres en dakkapellen opgesteld, zodat je goed kunt zien hoe het er ook bij jou uit kan komen te zien. Onze experts bespreken daar graag met jou alle mogelijkheden voor een mooi gameparadijs op zolder.

Plan je bezoek in

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte