Een mancave op zolder

Jouw eigen plek

Een verdieping helemaal voor jou alleen? Maak een mancave op zolder! Dat is alleen wel makkelijker gezegd dan gedaan als je zolder klein en donker is. Geen plaats voor je pooltafel of je bar? Natuurlijk wel, met een dakserre van LUXboX creëer je licht en ruimte. Ontdek alle mogelijkheden hier!

Pooltafel, gamedock, bar…

Dit wil je toch? Jouw mancave is heel dichtbij…

Bingewatchen doe je lekker op zolder

Die zondagmiddagen die zijn gemaakt voor je favoriete serie of voetbalwedstrijden?

Bezoek ons Belevingscentrum

Jouw mancave op zolder, kies de dakserre die past

Is een mancave op zolder wel praktisch?

Waarom niet? Je zolder wordt optimaal gebruikt. Je hebt een ruimte voor jezelf en voor vrienden. Kortom, je haalt meer uit je woning. Bovendien heb je je eigen verdieping voor de mancave, zodat je anderen in huis niet stoort. Je bent echt even helemaal weg.

Is een mancave op zolder erg gehorig?

Dat ligt eraan van welk materiaal de verdiepingsvloer is gemaakt, maar daar kan iets aan gedaan worden. Ga voor isolatiemateriaal, een nieuwe vloer of andere technieken. Onze experts adviseren je hier graag over.

Heb je wel genoeg aansluitingen?

Nu nog geen of weinig stopcontacten op zolder? Dat vormt geen probleem. Die kunnen heel makkelijk doorgetrokken worden, zodat je bijvoorbeeld je tv en geluidsinstallatie aan kunt sluiten.

Kun je wel staan in een mancave op zolder?

Door een dakserre of dakkapel te plaatsen is aan één zijde je schuine dak weg, waardoor je ruim kunt staan op elke zolder.

Bezoek het Belevingscentrum

Boordevol mancave-inspiratie

Alles weten over de ideale inrichting van een mancave? Dan zit je goed bij onze experts in het Belevingscentrum. Licht, ruimte, handig gebruik maken van de indeling van jouw zolder… Het maken van een mancave op zolder is een van onze favoriete klussen!

Plan je afspraak

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte