Een homegym op zolder

Gewoon lekker thuis aan de slag

Nooit meer de deur uit voor jouw training. Met je homegym op zolder horen drukke sportschoolbezoeken bij het verleden. Met een LUXboX dakserre train je thuis in licht en ruimte. Je zet de ramen lekker open voor een briesje of maakt je nieuw fitnesszolder compleet met een airco voor optimale trainingsomstandigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek ze hier!

Homegym: one staircase away

Jezelf naar de sportschool slepen hoeft niet meer.

Een fitnesszolder maken, in 1 dag

Geen excuses meer, je kunt aan de gang!

Bezoek ons Belevingscentrum

Opties voor jouw homegym op zolder

Hoe krijg je genoeg frisse lucht?

Een homegym op zolder, een goed idee? De zolder is vaak de warmste ruimte van je huis, want warme lucht stijgt op. En als je weinig of geen ramen of andere ventilatiemogelijkheden boven hebt, is het lastig om de warme lucht eruit te krijgen. Niet echt een fijne plek om te sporten dus. Met een LUXboX dakserre los je dat probleem op: zet de ramen van je dakserre lekker open en voeg eventueel extra opties voor ventilatie toe.

Kun je je homegym later ook een andere functie geven?

Een hele investering zo’n homegym op zolder. Wik en weeg je nog? Begin met basismaterialen als kettlebells en elastiek. Je bespaart al op je sportschoolabonnement en bevalt het niet? Dan maak je er toch gewoon een gameroom, speelkamer of thuiskantoor van!

Heeft je vloer genoeg draagkracht?

Maak je gebruik van grote fitnessapparaten? Of ben jij een echte crossfitter? Dan is het zinvol om ook naar de draagkracht van je vloer te kijken. Samen met jou bekijken we het hele project van a tot z. Van het plaatsen van een van onze dakserres tot je vloer. Ook als de vloer eventueel aangepast moet worden, hebben wij de benodigde professionals voor je klaar staan.

Heb je aan alle faciliteiten gedacht?

Wat is lekkerder dan je gelijk even afspoelen na het sporten? Of nog even voor ultieme ontspanning gaan in de sauna? Denk eens na over een inloopdouche en/of sauna bij je homegym op zolder.

Trainen op zolder

Start je cardio richting het Belevingscentrum

Een homegym op zolder is makkelijker gerealiseerd dan je denkt. Onze adviseurs helpen je op weg bij het maken van je eigen fitnesszolder. Maak een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Bezoek het Belevingscentrum

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte