Spelen op de speelzolder

Ruimte genoeg met een dakserre

Heerlijk toch, een verdieping waar spelen het belangrijkste doel is? De droom van ieder kind (en ouder). Ingewikkelde Lego-opstellingen gewoon laten staan? Dat is geen probleem meer. De zolderdeur gaat dicht en morgen bouwen ze weer verder. Vriendjes en vriendinnetjes over de vloer? ‘Hup, lekker naar de speelkamer op zolder, jullie!’ Hoor je het jezelf al zeggen? Met een dakserre van LUXboX zorg je voor veel meer licht en ruimte boven, waardoor de speelzolder een fijne plek wordt. Ontdek alle mogelijkheden hier!

rechte gele pijl naar beneden

Een eigen kinderwereld op zolder

Kids laten hun fantasie de vrije loop, prachtig toch?

Rust beneden, geluk op zolder

Even een momentje van rust voor jezelf.

Bezoek ons Belevingscentrum

Speelzolder vol licht en ruimte

Is een speelzolder wel veilig?

Door de tuimelramen, die ook afsluitbaar zijn, is de speelzolder een veilige ruimte. Denk wel even om het trapgat: beveilig dat met een hekje en kies voor de traptreden antislip-materialen of trapneuzen om uitglijden te voorkomen.

Gaan mijn kinderen wel spelen op de speelzolder?

Uit opgedane ervaring bij andere klanten kunnen we stellen dat speelzolders echt een hit zijn. Doordat ze daar hun eigen plekje hebben, weten ze hun weg te vinden. Door de ruimte wordt het ook makkelijker om andere kinderen uit te nodigen en te ontvangen.

Wat is het voordeel van een speelzolder?

Je woonkamer of keuken weer voor jezelf, hoe lekker is dat! Met een speelkamer op zolder is dat sneller geregeld dan dat je kids hun speelgoed opruimen!

Kan je de speelzolder later nog een andere functie geven?

Zeker. De investering in een dakserre is voor de lange termijn. Maak er daarom ook zo veel mogelijk en veelzijdig gebruik van. Misschien op termijn een master bedroom, een ruimere tienerkamer of een werkkamer. Het kan allemaal. Denk van tevoren al na wat je later eventueel nodig hebt. Zorg voor genoeg stroompunten en goede isolatie als je toch aan het verbouwen gaat.

Spelen is beleven

Kom naar ons Belevingscentrum

Wil je graag advies over speelzolder-mogelijkheden? Dan zit je goed bij onze experts in het Belevingscentrum. Welke dakserre creëert de ultieme speelzolder? Dat zoeken zij graag samen met je uit.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Plan een afspraak in

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte