Je eigen zolder-appartement of loft op zolder

Geniet van prachtige uitzichten

Een aangenaam zolder-appartement of een bijzondere loft op zolder. LUXboX geeft je licht en ruimte. Wonen op de bovenste verdieping van een pand of woning is een heerlijke beleving. Geborgen en toch ruimtelijk. Een dakserre geeft je bovendien prachtige uitzichten. The sky’s the limit! Ontdek alle mogelijkheden van een LUXboX dakserre.

Wonen op zolder, doe je zo!

Wat een beauty hè.

Wat een prachtig uitzicht

Een stadswoning leent zich uitstekend voor dit idee.

Bezoek ons Belevingscentrum

Zolder-appartement of loft op zolder met LUXboX

Een zolder-appartement, wat komt daarbij kijken?

Sanitair, een keuken, een woonkamer, slaapkamer(s), oftewel een hele woning op een bovenverdieping. Dakserres brengen licht en ruimte, je woongevoel begint. Maar we helpen je ook bij de aanleg van leidingen, elektra en meer. In het Belevingscentrum staat er altijd een adviseur voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om alles goed te regelen.

Heb je isolatie nodig in je zolder-appartement?

Isolatie is altijd aan te raden: voor geluid, tegen warmte, voor koelte et cetera. Bovendien werkt het ook nog mee aan je energiezuinigheid! Wil je een helemaal energiezuinige optie? Dan is onze Solarkapel de moeite waard om te bekijken, bijvoorbeeld als extra voor de slaapkamer in je zolder appartement.

Een loft op zolder aankleden, hoe doe je dat?

Bij al onze dakserres en dakkapellen heb je keuze uit een mooie collectie raamdecoratie, zonwering en rolluiken. Die zijn speciaal gemaakt voor de LUXboX dakserremodellen. Je kunt dus gelijk door met de inrichting.

Teveel open ruimte?

Een te grote open ruimte kan ook té ruim aanvoelen. Bovendien kun je nooit eens de ‘boel de boel’ laten. Denk daarom eens na over scheidingswanden of roomdividers in je zolderappartement.

Leven op zolder

Begint in het Belevingscentrum

Welkom bij onze technische experts in het Belevingscentrum. Zij helpen je denken over technische aan- of toepassingen en vergeten ook je aansluitingen niet. In ons Belevingscentrum word je compleet ontzorgd.

Plan een afspraak met de adviseur

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte