Bad en bubbels: badkamer op zolder

Het kan met een dakserre!

Je badkamer op zolder maken? Dat is slim! Even helemaal niks, op een eigen verdieping. Je eigen badkamerzolder, een extra douche op zolder, een slaapkamer op zolder met een badkamer erbij of misschien wel een inloopdouche onder het schuine dak? Wat jouw situatie op dit moment ook is, met LUXboX creëer je genoeg licht en ruimte op zolder om daar een badkamer mogelijk te maken.

rechte gele pijl naar beneden

Er kan veel meer dan je denkt!

Zie je de charme van een inloopdouche onder het schuine dak?

Ontspannen in een lekker lichte badkamer

Dat wordt vast jouw nieuwe favoriete ruimte.

Bezoek ons Belevingscentrum

Badkamer op zolder maken

Hoe zit het met alle leidingen?

Heb je nog geen goed leidingwerk liggen voor je nieuwe badkamer? Dat je dat zelf niet wilt of kunt aanleggen snappen we. Dat hoeft gelukkig ook niet: dat doen wij voor je! Onze specialisten brengen de situatie in kaart en zorgen dat jouw badkamer op zolder werkelijkheid wordt.

Past je (bubbel)bad wel op zolder?

Zeker, een bad past door de plaatsing van een dakserre goed op zolder. Je maakt net die extra ruimte waardoor je een bad de ruimte geeft. Met de juiste raamdecoratie wordt ook je privacy geborgd. Bij ons vind je een ruime collectie aan raamdecoratie.

Inloopdouche onder schuin dak: een uitdaging?

Nee hoor, juist onder een schuin dak kun je heel goed douchen. Plaats er bijvoorbeeld een muurtje naast tegen spattend water en gebruik een waterbestendige verf voor de schuine kap. Of je plaatst de douche juist in de dakserre die je opvult met paneelvullingen..

Heb je last van geluid door weglopend water?

Water naar boven krijgen kan voelen als een uitdaging, maar ook water dat weg moet lopen kan geluid maken. Daarom adviseren wij je bij de plaatsing en het aanleggen van het leidingwerk. Goede isolatie is de oplossing.

Badkamer op zolder

Bereik het via het Belevingscentrum

Een badkamer op zolder is geen onmogelijke droom. Kom voor advies en opties naar het Belevingscentrum. Onze experts helpen je graag met al jouw vragen en denken met je mee.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Maak een afspraak in ons Belevingscentrum

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte