Projectondersteuning

Ondersteuning bij uw nieuwbouw of renovatieproject

Heeft u een project waarin minimaal 5 Dakserre en/of Dakkapel oplossingen moeten  worden toegepast?
Wij bieden u ondersteuning bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De vorm van de ondersteuning hangt o.a. af van het soort project, de fase waarin het project zich bevindt en het soort producten wat toe wordt gepast.

Zo kan de ondersteuning o.a. bestaan uit:

  • Inventarisatie van dakserre en dakkapel oplossingen, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten.
  • Adviseren over optimale ruimtewinst en daglicht toetreding.
  • Aanleveren van juiste tekeningen in het toe te passen bestand o.a. REVIT of BIM
  • Bouw- en detailtekeningen bekijken en controleren.
  • Advies m.b.t. het verwerken van de producten, ook op de bouwplaats.
  • In samenspraak meedenken op gebied van logistiek.
  • Energieprestaties door toepassing van zonnepanelen
  • Aantoonbaar bouwen met KOMO certificering en WKB wet Kwaliteitsborging

Benieuwd wat LUXboX voor u kan betekenen?

Bent u benieuwd wat LUXboX B.V. voor uw projecten kan betekenen? Vul onderstaand formulier dan zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op.

Stappenplan voor uw nieuwbouw- en/of renovatieproject

LUXboX BV is voorbereid op de toekomst. Wij hebben alle mogelijkheden die we kunnen realiseren samengebracht in een ontwerpprogramma LUXboX 3D. Hiermee kunnen we ieder nieuwbouw- en/of renovatieproject voorzien van het juiste ontwerp dakserre, dakkapel of dakkapel solar.
Samen met u kunnen we een stappenplan maken om uiteindelijk het beste passende product voor uw project te realiseren.

Ontwerpen
Het unieke 3D tekenprogramma is speciaal op maat ontwikkeld voor LUXboX. Hiermee kunnen we de gewenste dakserre of dakkapel/Solar keuze aanleveren in ieder gewenst formaat. Uw opdrachtgever, architect, aannemer of fabrikant kunnen we voorzien van het juiste bestand wat ze nodig hebben om in het ontwerp op te kunnen nemen. Samen met u maken we een oplossing op maat. Dit maakt de keuze voor een project eenvoudiger.

Koperskeuze
Heeft u project met nieuwbouwwoningen of een grootschalige renovatie? Dan hebben wij een prachtige oplossing om van de zolder een unieke leefruimte te maken. Bij veel oudere woningbouw en projectwoningen is de zolder een onbenoemde ruimte terwijl je er met gemak een extra woonruimte van kunt maken.
Wij kunnen u assisteren met het maken van een juist ontwerp voor uw klant. Vraag eens naar de koperskeuze voor een Dakserre of Dakkapel/Solar van LUXboX.

Architect en interieurontwerp
Een bouwkundig en/of interieurarchitect werkt tegenwoordig met een digitaal tekenprogramma om een beeld van een project of een woonwens te realiseren en visualiseren zodat er een goed beeld is van het uiteindelijke ontwerp.
Wij kunnen u helpen met een juiste bestand in ArchiCAD, AutoCAD, Revit, BIM of Sketsup met jouw dakserre of dakkapel.

Prefab bouwers en fabrikanten van daken
Wanneer een woningen of dak prefab in een fabriek gerealiseerd wordt dan is het zaak dat de sparingen op de juiste plaats aangebracht zijn. Voor de prefab industrie kunnen we de juiste bestanden aanleveren in AutoCAD, Revit of BIM.

Tekenbestand voor uw project
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?
Mail naar info@luxbox.nl

 

KOMO certificering

KOMO is een al meer dan 50 jaar een bestaand keurmerk dat wordt beheerd door Stichting KOMO. Een KOMO-gecertificeerd product of proces geeft direct de zekerheid dat een product of dienst voldoet aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit en de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt.

Op de LUXboX Dakserre en Dakkapel systemen is het  KOMO-attest 40075 afgegeven.

Neem contact met ons op voor uw project

Persoonsgegevens