(Thuis)werken in je kantoor op zolder

Ga voor comfort en productiviteit

Staat je bureau onder een schuin dak en zie je dat graag anders? Jouw kantoor op zolder heeft licht en ruimte nodig: dat is veel beter voor je comfort en productiviteit. Thuiswerken aan je bureau op zolder onder een schuin dak is verleden tijd: met een LUXboX dakserre zorg je voor een prettig kantoor. Ontdek alle mogelijkheden!

rechte gele pijl naar beneden

Heerlijk geordend thuiswerken

Ruimte voor orde en rust: upgrade je werkkamer.

Ga speels om met je nieuwe ruimte

Je bureau niet meer onder een schuin dak, maar onder het raam: zo fijn kan dat zijn.

Bezoek ons Belevingscentrum

Thuiswerken in jouw kantoor op zolder

Is een werkkamer thuis wel nodig?

Tijdens de coronapandemie heeft iedereen gemerkt dat thuiswerken ook zijn voordelen heeft. Thuis werk je soms net iets efficiënter en je reistijd is verleden tijd. Maar echt goed werken gaat natuurlijk niet op een hoekje aan de keukentafel. In een eigen prettige ruimte met daglicht lukt dat wel. Overtuig jij je leidinggevende dat je thuiswerkplek dé place to be is voor de beste resultaten? Dan regelen wij de rest.

Heb je veel last van de verbouwing?

Het idee van een hele verbouwing, we snappen dat je daar nog wel een beetje tegenaan hikt. Maar geloof ons, dat valt bij LUXboX echt mee! Onze dakserres en dakkapellen worden namelijk al geplaatst in één dag.

Staat je bureau wel prettig onder een schuine kap?

Belemmert die schuine wand op zolder je om er eens lekker voor te gaan zitten? De dakserre geeft je zoveel ruimte en licht dat het lijkt alsof er een kamer bij is gekomen. Werken onder de schuine kap hoeft dus helemaal niet.

Zijn alle aansluitingen wel mogelijk op zolder?

Je hebt natuurlijk genoeg stopcontacten nodig voor je apparatuur. Je computer, je printer en wie weet wat nog meer. Het devies is dan ook: je hebt nooit stroompunten teveel. Zitten die er nog niet? Deze stroompunten kunnen makkelijk doorgetrokken worden vanaf de verdieping eronder. Datzelfde geldt voor je internet en wifi.

Bezoek ons Belevingscentrum

Je bureau onder schuin dak: verleden tijd

Jouw eigen thuiswerkexperts in het Belevingscentrum weten raad. Bijvoorbeeld voor hoe je meer ruimte op een zolder met schuine wand creëert. Er staan levensechte oplossingen in onze showroom die je duidelijk laten zien hoe een dakserre meer licht en ruimte biedt op zolder. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden!

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Plan een afspraak met de adviseur

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte