Kinderkamer op zolder met schuin dak

Geef je kind de ruimte

Denken jullie aan gezinsuitbreiding of zijn je kinderen toe aan iets meer ruimte voor zichzelf? Als je nu naar je zolder kijkt, zie je er misschien niet veel mogelijkheden voor, maar met wat extra licht en ruimte is er heel veel mogelijk! Een meisjeskamer op zolder, jongenskamer op zolder, tienerkamer op zolder… Het maakt niet uit of je voor je nieuwe kinderkamer op zolder een schuin dak hebt, want wat jouw situatie ook is: met een dakserre van LUXboX wordt je zolder een ruimte vol potentie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek ze hier!

rechte gele pijl naar beneden

De droom van je stoere zoon of dochter

Van een ongebruikte zolder naar de ultieme speelkamer voor je stoere zoon of dochter! Ontdek de mogelijkheden van onze dakserres en transformeer zijn ruimte in een bron van blijdschap. Maak vandaag nog de keuze voor een opwindende kinderkamer op zolder. Geef zijn dromen vleugels en ontdek de magie van verandering!

Tieners, privacy en ruimte

Geef tieners de privacy en ruimte die ze nodig hebben met onze op maat gemaakte dakserres voor de tienerkamer op zolder. Optimaliseer de ruimte onder het schuine dak en creëer een persoonlijke plek. Ontdek hoe onze oplossingen de perfecte balans vinden tussen tienerbehoeften en functioneel design. Geef je tiener de ideale omgeving om te studeren, ontspannen en groeien in hun eigen ruimte. Transformeer de zolder vandaag nog tot een tienerparadijs!

Bezoek ons Belevingscentrum

Kinderkamer op zolder: geen uitdaging is te groot

Hoe maak je een kinderkamer op zolder met een schuine wand?

Heb je te maken met de zogenaamde ‘schuine’ uitdaging? Je kinderkamer op zolder onder een schuin dak is mogelijk dankzij de dakserre van jouw keuze. Door het plaatsen van een dakserre creëer je meer loop- en staruimte. Naast ruimte maakt natuurlijk ook de vernieuwde lichtinval het verschil.

Welke dakserre is geschikt voor een kinderkamer?

In principe zijn alle modellen geschikt voor een kinderkamer. Wil je op zolder twee kinderkamers of één kinderkamer en een ruimte met een ander doel, kies dan voor de DIVIDER. Met een tussenwand realiseer je in een handomdraai twee kamers, elk met een eigen tuimelraam voor de nodige ventilatie.

De kids op zolder, is dat wel prettig voor hen?

Door een dakserre of dakkapel maak je van de zolder een echt leefbare ruimte. Je benut je woning door en door. Zie daarom de zolder als een extra, leefbare verdieping waar je kinderen hun eigen domein hebben. Ook ideaal als ze straks groter worden en meer behoefte hebben aan privacy.

Is een zolder te warm voor een kinderkamer?

De zolder wordt vaak erg warm in de zomer, dus is het belangrijk dat je de ruimte goed isoleert voordat je de kinderkamer inricht. Ook met onze zonwering hou je heel veel van de warmte buiten.

Ons Belevingscentrum is een must

Advies over een kinderkamer op zolder onder een schuin dak?

Of het nu gaat over een jongenskamer, meisjeskamer of een tienerkamer op zolder: onze experts weten raad. Meer ruimte in een kinderkamer met schuine wand? Er staan levensechte oplossingen klaar die je zo kunt bekijken. Zo zie je meteen wat een LUXboX dakserre voor jou kan betekenen.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Plan een afspraak met de adviseur

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte