FAKRO Dakramen in de LUXboX

LUXboX met FAKRO Dakramen

LUXboX met FAKRO Dakramen

Fakro logoWij hebben de keuze gemaakt om de LUXboX als basis uit te voeren met FAKRO dakramen om de reden dat FAKRO de meeste type en uitvoeringen dakramen op de markt brengt. Wij kunnen de LUXboX met FAKRO dakramen in alle maten en uitvoeringen leveren.
Tuimelvenster prosky fdhHiernaast is het mogelijk om een LUXboX FLEXX samen te stellen met een dakraam naar keuze, bijvoorbeeld een FAKRO ProSKY met een afmeting van 94x255cm zodat u een Frans balkon kunt creëren. 

Bekijk hier de LUXboX Folder met FAKRO vensters.

FAKRO FTW-V U3 tuimeldakraam wit hout

FTW_fakro_witStandaard is de LUXboX® uitgevoerd met dit type dakraam, Het tuimeldakraam heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geÑ—ntegreerd. Het raam is gemakkelijk te reinigen door het te vergrendelen bij een kanteling van 180°. Wit afgelakt grenenhout.
Het FTW-V U3 tuimeldakraam is afgewerkt met een dubbele blanke, ecologische acryllaklaag met een witte toplaag. Dit geeft het dakraam een hedendaagse look. De kleur wit is RAL 9010.

FAKRO FPP-V U3 Uitzet- tuimeldakraam wit hout

fpp_preselectHet FAKRO preSelect© uitzet-tuimeldakraam onderscheidt zich door het bedieningsgemak. Dankzij het unieke ontwerp kan het raam met aluminium handgreep worden uitgezet of getuimeld. De keuze voor uitzetten of tuimelen is bovendien gemakkelijk te maken met het eenvoudige schuifsysteem aan de zijkant van het raam. FAKRO garandeert de stabiliteit van het dakraam in zowel de uitzet- als de tuimelfunctie. Dit dakraam is gemaakt van grenenhout en afgelakt met acryllak. De handgreep voor het uitzetten of tuimelen bevindt zich aan de onderzijde van het raam.

FAKRO PTP-V U3 tuimeldakraam wit kunststof

PVC_onderhoudsvrij_DakraamWilt u geen enkel onderhoud aan uw LUXboX dan is het volledig kunststof dakraam een uitkomst, het tuimeldakraam heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geïntegreerd. Het raam is gemakkelijk te reinigen door het te vergrendelen bij een kanteling van 180°. Wit volledig kunststof. Dit geeft het dakraam een hedendaagse look. De kleur wit is RAL 9010.
Het PTP tuimeldakraam is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers, douche en keukens.

FAKRO PPP-V U3 Uitzet- tuimeldakraam wit kunststof onderhoudsvrij

PVC_kunststof_uitzetdakraamHet FAKRO PPP-V U3 uitzet-tuimeldakraam voor vochtige ruimten is volledig kunststof wit. Dat maakt dit dakraam uitermate geschikt voor vochtige ruimten, zoals keukens en badkamers. Dankzij het unieke ontwerp kan het raam met aluminium handgreep worden uitgezet of getuimeld. De keuze voor uitzetten of tuimelen is bovendien gemakkelijk te maken met het eenvoudige schuifsysteem aan de zijkant van het raam.
De handgreep voor het uitzetten of tuimelen bevindt zich aan de onderzijde van het raam.

FAKRO FTU-V U3 tuimeldakraam wit polyurethaan onderhoudsarm

Fakro_FTU-VHet FAKRO onderhoudsvriendelijke tuimeldakraam is afgewerkt met een witte vochtwerende polyurethaan coating. Dat maakt dit dakraam uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals, keukens en badkamers.
Het ingebouwde rooster zorgt voor een uitstekende ventilatie.
Doordat de handgreep aan de onderzijde is geplaatst is het dakraam eenvoudig te bedienen.

FAKRO FPU-V U3 Uitzet- tuimeldakraam wit Polyurethaan onderhoudsarm

FPU_preselectHet FAKRO preSelect© uitzet-tuimeldakraam voor vochtige ruimten is afgewerkt met een witte vochtwerende polyurethaan coating. Dat maakt dit dakraam uitermate geschikt voor vochtige ruimten, zoals keukens en badkamers. Dankzij het unieke ontwerp kan het raam met aluminium handgreep worden uitgezet of getuimeld. De keuze voor uitzetten of tuimelen is bovendien gemakkelijk te maken met het eenvoudige schuifsysteem aan de zijkant van het raam. De handgreep voor het uitzetten of tuimelen bevindt zich aan de onderzijde van het raam.

GARANTIE en VEILIGHEID

FAKRO geeft standaard 10 jaar garantie op de dakramen, 20 jaar op het glas, hang en sluitwerk.

Daarnaast geeft FAKRO levenslange garantie op hagelschade.

Standaard zijn de FAKRO dakramen voorzien van HR++ beglazing en met het Topsafe systeem.

TOPSAFE systeem

fakro_topsafe-veiligheidsglasHet inbraakwerende topSafesysteem. Het systeem zorgt voor een inbraakwerende vergrendeling van de dakramen, waardoor inbraak via het dakraam vrijwel onmogelijk gemaakt wordt. Het topSafesysteem is ingebouwd in de constructie van het dakraam.

Het topSafesysteem helpt voorkomen dat:

  • Het hout scheurt.
  • De scharnieren losgerukt worden.
  • De raamvleugel ingetrapt wordt.

fakro_topsafe_veiligheid_inbraakHet TopSafe systeem bestaat uit de volgende elementen:

  • Langere en dikkere schroeven, die schuin in het houten profiel zijn gemonteerd. Ze zorgen voor een stevige fixatie van de scharnieren en voorkomen verzakking van de bewegende vleugel.
  • Metalen element ter versteviging van het sluitwerk.
  • Speciaal metalen profiel in het onderste deel van het dakraam dat het raam beveiligd tegen inbraak met gereedschap.