Een slimmer en gezond huis met een LUXboX VDS dakserre VELUX ACTIVE

Uw LUXboX VDS Dakserre volledig elektrisch bediend met VELUX ACTIVE!

Een LUXboX VDS Dakserre met VELUX INTEGRA® elektrische dakramen, rolgordijnen en rolluiken bieden u het gemak aan om van op afstand bediend te worden.
Voeg VELUX ACTIVE with NETATMO toe aan uw LUXboX VDS Dakserre en creëer een gezonder binnenklimaat in uw huis.

U kunt vanaf nu uw LUXboX VDS Dakserre bedienen met uw smartphone, stembediend of u regelt de applicatie in om alles geautomatiseerd uit te voeren.

Intelligente sensoren monitoren voortdurend de temperatuur, de vochtigheid en het CO2-niveau in uw woning en openen of sluiten uw LUXboX VDS Dakserre met VELUX INTEGRA® elektrische dakramen, zonweringen en rolluiken om een gezonder binnenklimaat te creëren.

De LUXboX VDS Dakserre wordt met KOMO certificering geleverd en voldoet volledig aan het bouwbesluit.

Benieuwd naar alle LUXboX oplossingen met VELUX® INTEGRA ramen?

Een LUXboX VDS Dakserre met VELUX INTEGRA® elektrisch bedienbare dakramen, dat is allemaal mogelijk.

In de nieuwe catalogus vind u alle mogelijkheden en prijzen.

Wilt u advies of een offerte?
Vraag uw verdeler in de regio naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan……..

LUXboX_Dakserre_VELUX_op-maat

Uw dakserre op maat

U heeft een ruimte waar u graag meer daglicht naar binnen wilt halen.
Dat kunnen wij voor u realiseren met een LUXboX VDS dakserre op maat in combinatie met alle afmetingen VELUX dakramen.
Een LUXboX VDS dakserre is de ideale oplossing om uw zolder optimaal te benutten.
De Dakserre is in 95% van de situaties zonder vergunning te plaatsen omdat de opbouw niet verder dan 60cm uit het dakvlak steekt.

Uw VELUX dakramen

Welke VELUX dakramen kiest u in de LUXboX dakserre, wordt het handbediend of elektrisch.
Een uitzettuimelvenster heeft een handgreep aan de onderzijde of zonder handgreep en dan volledig elektrisch te openen voor een onbelemmerd uitzicht. In het dak van de serre kunnen tuimelramen zodat u deze ook kunt reinigen, deze zijn tevens elektrisch bedienbaar of handmatig.
De keuze is aan u!

Bedieningsgemak in één hand

Met de ACTIVE smartphone bedieningsapp kunt u de LUXboX VDS dakserre met VELUX dakramen bedienen.
Koppelt de VELUX ACTIVE smartphone app aan uw elektriciteit of zonne-energie producten en u kunt aan slag. Stel zelf uw binnenklimaat in of de bediening van de raamdecoratie en zonwering. Alles is in te stellen, o.a. de tijden dat u naar bed gaat of op wilt staan maar ook het ventileren en het tegenhouden van zonlicht.

LUXboX VDS Dakserre met VELUX ACTIVE binnenklimaatbeheersing

Voor de bediening van de LUXboX VDS Dakserre met VELUX INTEGRA® dakramen, zonweringen en rolluiken
heeft u het startpakket KIX 300 nodig.
Automatische, op sensoren gebaseerde bediening.
Monitort de temperatuur, vochtigheid en CO²-niveaus en stelt automatisch ramen, zonweringen en rolluiken in werking. Verbonden met de VELUX ACTIVE app. Gemakkelijke en snelle installatie.

Het pakket omvat één binnenklimaatsensor en één vertrekschakelaar, voor één ruimte en één uitgang.

Compatibel met:
VELUX INTEGRA® op elektriciteit of zonne-energie lopende dakramen, zonweringen en rolluiken, die vervaardigd zijn sinds 2007

Uitzettuimelvenster handbediend

Een panoramisch uitzicht met een uitzettuimelvenster. U kunt het VELUX uitzettuimelvenster aan de onderkant openen met een elegante bedieningshandgreep. Geniet van een weids uitzicht en maximale hoeveelheid aan daglicht.

Uitzetvenster Elektrisch

The sky is the limit met een volledig elektrisch uitzetvenster. U kunt het VELUX uitzetvenster op afstand openen, zo geniet u vanaf uw relaxfautueil van een weids uitzicht. De handgreep aan de bovenzijde opend het venster eenvoudig in de schoonmaakstand.

Tuimelvenster handbediend

Frisse lucht, ventilatie en een schoonmaakstand in een handomdraai met het VELUX tuimelvenster. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De innovatieve bedieningshandgreep aan de bovenkant werkt tevens als ventilatieopening.

Tuimelvenster Elektrisch

Met één druk op de knop kunt u het tuimeldakraam openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Het INTEGRA tuimelventer is dan ook ideaal om boven in de dakserre te plaatsen om eenvoudig te kunnen ventileren. Met behulp van een regensensor sluit het raam bij regen.

Op zoek naar meer woongenot en vrije tijd in uw leven?

Als uw zonwering of raamdecoratie automatisch gesloten zouden worden op een warme namiddag, zodat de temperatuur aangenaam blijft in uw woning?

Wat als uw dakramen automatisch frisse lucht zouden binnenlaten wanneer u er behoefte aan heeft, alsof u beschikt over automatische klimaatbeheersing in uw huis?

Als u al uw dakramen zou kunnen sluiten met één enkele tik wanneer u de woning verlaat? Dit en veel meer wordt nu allemaal mogelijk met de LUXboX VDS Dakserre in combinatie met VELUX INTEGRA® systeem en de Home Automation producten.

Raamdecoratie

Raamdecoratie is de manier om uw wooncomfort binnenshuis te verhogen. Er is een ruim assortiment aan producten voor decoratie, verduisteren, warmtewering en privacy. Deze producten passen perfect op de VELUX dakramen en zijn zowel handmatig te bedienen als elektrisch.
Ook de raamdecoratie kunt u koppelen aan VELUX ACTIVE.

Zonwering

Om zonlicht buiten te houden zijn er verschillende manieren van zonwering, dit kan met lichtdoorlatende of verduisterende screens. De zonne-screens zijn de perfecte oplossing voor totale verduistering en optimale warmtewering. De elektrisch bedienbare screens zijn er op netstroom of solar en deze  kunt u ook koppelen aan VELUX ACTIVE.

Insectenwering

Op warme zomerdagen laten we het liefst zoveel mogelijk frisse lucht in de kamer om te ventileren. Maar het warme weer brengt wel insecten met zich mee. Het handbediende insectenhor biedt de doeltreffende bescherming. Door het unieke frame van de LUXboX VDS Dakserre kunnen standaard de VELUX insectenhorren gemonteerd worden.

LUXboX Dakserre met VELUX ACTIVE is Compatibel  voor Apple en Google Home!

Uw LUXboX VDS Dakserre met VELUX INTEGRA® producten
en overige intelligente thuisapparaten ook kunt bedienen met
spraakbesturing. Al wat u moet doen is opdracht geven uw
dakraam te openen of de perfecte sfeer te creëren voor een gezellige avond thuis.

Zeg het maar: gebruik spraakbesturing voor de bediening van uw
VELUX INTEGRA® dakramen, zonweringen en rolluiken.
Creëer ambiances met andere Apple HomeKit en Google Home accessoires:
meerdere smart home apparaten kunnen samenwerken met uw VELUX ACTIVE binnenklimaatbeheersing.

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw LUXboX VDS Dakserre met VELUX ACTIVE

Wilt u graag de meer weten over de LUXboX VDS Dakserre  met VELUX ACTIVE en INTEGRA dakramen?
Vraag dan vrijblijvend een offerte of informatie aan via onderstaand formulier, wij nemen binnen 2 dagen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Persoonsgegevens

 

LUXboX Dakserre met VELUX ACTIVE