LUXboX Daglicht Centrum

U wilt toch ook zien wat er mogelijk is!

Het bouwen of verbouwen van uw woning doet u misschien 1 of 2 keer  in uw leven, dan wilt u toch ook eerst zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van dakserre en dakkapel oplossingen.
Het plaatsen van een LUXboX Dakserre of Dakkapel oplossing is een serieuze investering in uw woning, daar wilt u natuurlijk zo goed mogelijk in geinformeerd worden.

Afspraak maken?
U bent van harte welkom om tijdens kantooruren een vrijblijvend bezoek te brengen aan ons LUXboX advies centrum, maar voor een passend advies is het handig om vooraf een afspraak te maken.
In het LUXboX Advies Centrum is er iedere dag (maandag t/m vrijdag) een adviseur aanwezig die je vrijblijvend van een goed en passend advies voorziet op basis van uw wensen.

Wil je liever een advies bezoek bij u thuis?
Dan helpen we je om in contact te komen met een LUXboX verdeler in uw regio. Onze verdelers komen vrijblijvend bij uw langs om een advies op maat te geven van de mogelijkheden die bij u van toepassing kunnen zijn.

Wanneer u ervoor kiest om zonder afspraak een bezoek te brengen dan is dit ook mogelijk. Het kan helaas zijn dat er dan niet direct een adviseur beschikbaar is. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend bij ons langs komen en onder het genot van een kopje koffie vrij rondkijken in de LUXboX showroom.

Bel voor het maken van een afspraak: 085-3030669
We zien u graag in het LUXboX Advies Centrum

Wij adviseren u graag

LUXboX Advies Centrum
Lorentzstraat 3b
6716 AD EDE

Wil jij ook een vrijblijvend advies voor jou droomzolder?

Schrijf nu in voor de OPENDAKDAGEN op 26 en 27 September 2019.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag10:00 tot 17:00 uur

Maak vrijblijvend een afspraak

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX: