Montage LUXboX

Wat staat u te wachten bij montage van een LUXboX!

Montage_Luxbox_dakkapelWanneer u kiest voor meer Ruimte en Daglicht door het aanschaffen van een LUXboX dan wilt u natuurlijk ook weten hoeveel werkt het is om dit op uw dak te laten monteren.
Bij het plaatsen van een LUXboX wordt de constructie van het dak aangepast zodat deze weer voldoet aan de voorschriften die van toepassing zijn op uw dakconstructie. Onze monteurs zijn allen getraind en gecertificeerd Dakvenstermeester om een LUXboX op de juiste manier te kunnen plaatsen.

Montage:
De monteurs starten meestal rond 8 uur in de ochtend in overleg met u, zij maken de de sparing in het dak, passen de constructie aan en zorgen dat het bouwafval klaar staat om met de kraan naar buiten te draaien. Het bouw en sloopafval wordt afgevoerd naar buiten door de nieuwe sparing in het dak, het afval wordt ook afgevoerd door ons. (exclusief asbesthoudende materialen). Film Sparing in Dak Maken!
Na het afvoeren van het bouw en sloopafval wordt de LUXboX naar zijn bestemming gedraaid met de mobiele bouwkraan, de monteurs fixeren de LUXboX en passen de pannen rondom de LUXboX aan voor een waterdichte aansluiting. Wanneer de buitenzijde waterdicht is afgewerkt zal de binnenzijde afgewerkt worden door een isolatie aan te brengen tussen de naden van het dak en LUXboX, hierna wordt de dampremmende laag aangesloten op uw huidige dak om zodat er geen vocht in de constructie kan dringen. De LUXboX is aan de binnenzijde wit afgewerkt, de overgang van de LUXboX naar uw huidige dakbeschot wordt afgewerkt met een witte multiplex betimmering en koplat zodat u dezelfde dag nog kunt genieten van uw nieuwe ruimte!  Film Montage LUXboX