Raamdecoratie

Om uw LUXboX® gelijk optimaal te benutten is het mogelijk om raamdecoratie en zonwering te monteren aangezien het standaard Fakro dakramen zijn past dit altijd.

LUXboX® Raamdecoratie

De basisfunctie van binnenzonweringen is het verbeteren van het uiterlijk van de zolderruimte. De grote variëteit in kleuren en typen verzekeren een harmonie met het uiterlijk van het interieur en bieden de mogelijkheid om het karakter van uw LUXboX® te vormen zoals u dat wenst. Wij hebben Verduisterende rolgordijnen, standaard rolgordijnen, jaloezie en plisse gordijnen. Uw LUXboX® is dus volledig te voorzien van de juiste raamdecoratie en kleuren.

LUXboX® insectenhorren

De LUXboX® insectenhor van FAKRO biedt een effectieve bescherming tegen muggen en andere insecten. Het dakraam kan in een geopende positie staan zonder dat insecten de ruimte kunnen binnendringen. De insectenhor is de enige dakraamaccessoire van FAKRO die u monteert op de aftimmering in plaats van op het dakraam. De hor is vastgezet in een wit kozijn van kunststof en is uitgevoerd in een grijs lichtdoorlatend zeefdoek van glasvezel, dat met PVC is behandeld.

LUXboX® Zonwering

De LUXboX® buitenzonwering van FAKRO weerkaatst het zonlicht, zodat het niet de kans krijgt de ruimte binnen te dringen en te verwarmen. Daarom biedt deze buitenzonwering de meest effectieve bescherming tegen zonnewarmte. De screen beschermt tevens tegen de schadelijke werking van reflecties. Een groot voordeel is de doorkijk naar buiten, die ondanks de verduistering, gewoon intact blijft. Deze zonwering is gemaakt van duurzame, weersbestendige glasvezel stof en wordt met een veer opgerold in een aluminium cassette.De buitenzonwering kan gemakkelijk worden gemonteerd bovenop het dakraam. Dit zorgt voor eenvoudig gebruik van de zonwering en maakt het mogelijk om een bredere stof te gebruiken, waardoor extra bescherming tegen lichtinval verwezenlijkt wordt.

Sterk & weerbestendig

Het doek van de LUXboX® buitenzonwering is gefabriceerd uit weerbestendig glasvezel. Dit beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook de randen zijn extra versterkt om te zorgen voor een juiste spanning tussen doek en zijgeleiding. Deze spanning zorgt voor een hoge windresistentie. Zo weerstaat de buitenzonwering windhozen van 120 km/u en zijwaartse windhozen van 220 km/u

Rolluiken

luxbox rolluiken

Het LUXboX® rolluik van FAKRO biedt optimaal comfort. U kunt er uw ruimte nagenoeg volledig mee verduisteren. Het biedt een verhoogde bescherming op zonnige dagen tegen oncomfortabele warmteverhoging en beschermt tegen UV-straling. In de winter beperkt u bovendien het warmteverlies. Met een rolluik beschermt u zich ook tegen ongewenste inkijk.

Als extra voordelen gelden de bescherming tegen inbraak en tegen externe geluiden. Het rolluik beschermt tegen alle weersinvloeden.

cropped-Deatil-rolluik_zetwerk.jpg

Het is vervaardigd van aluminium en behandeld met een speciale coating. Het rolluik is erg flexibel. Hij buigt mee met elke kanteling van het dakraam. Of het nu in de reinigingsstand (170°) staat of als uitzet-tuimel wordt gebruikt, het rolluik biedt in elke stand een optimale bescherming tegen warmte en lichtinval.

JASNO shutter

Ook voor de LUXboX® zijn er JASNO Shutters. JASNO heeft voor alle FAKRO dakramen een speciaal frame ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. Een zogenoemde jachtsluiting voorkomt dat de panelen ongewild openklappen.
Voor de juiste maat dakraamshutters hoeft u alleen de code van uw dakramen door te geven. Wilt u weten waar u de code van uw dakraam kunt vinden? Kijk dan op de site van FAKRO of vraag het een van onze medewerkers of dealers.