Zolder verbouwen tot slaapkamer met badkamer

Altijd genoeg licht en ruimte

Een badkamer en suite op je zolder? Lekker uit je bed gelijk de douche in of ontspannen in een warm bad? En kun je een extra slaapkamer goed gebruiken? Verbouw dan je zolder tot slaapkamer met badkamer. Als je naar je kleine, donkere zolder kijkt, denk je misschien ‘Leuk, maar dat gaat hier niet passen.’ Te weinig licht en ruimte zijn voor veel mensen een probleem. Gelukkig bieden de dakserres van LUXboX de oplossing. Die brengen volop ruimte en licht op je zolder, waardoor er ineens heel veel dingen mogelijk zijn. Dus wil je ook jouw zolder verbouwen tot slaapkamer met badkamer? Ontdek de mogelijkheden die een dakserre van LUXboX biedt!

Het beste van twee werelden

Verbouw je zolder tot slaapkamer met badkamer.

Mooi hé

Zie je hoe de lucht en badkamer in elkaar overlopen.

Bezoek ons Belevingscentrum

Help: wat is er mogelijk bij jou thuis?

Water en leidingen naar zolder: kan dat wel?

Voor een badkamer op zolder heb je leidingwerk nodig: er moet wel water uit de douche komen en dat water moet ook weer ergens naartoe worden afgevoerd. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar we hebben goed nieuws voor je: dat is niet jouw probleem. Onze specialisten brengen de situatie in kaart en zorgen dat jouw zolderslaapkamer met badkamer werkelijkheid wordt.

Zo veel keuzes, hoe maak je de juiste?

Wat weegt het zwaarst voor jou? Slapen, relaxen, douchen of baden onder de sterrenhemel? Doe inspiratie op en wij helpen jou met het vinden van de ideale balans tussen slapen en baden. Samen maken we de juiste keuzes en selecteren we de best passende dakserre.

Badkamer en suite op zolder, moet je alles zelf regelen?

Nee hoor, onze dakvenstermeesters hebben een vast team met professionals om zich heen. Na het plaatsen van de dakserre word je desgewenst ook ontzorgd bij het tegelen, installeren én het aanleggen van het leidingwerk.

Wekenlange verbouwingen voor je badkamer en suite?

Nee, zeker niet. Je dakserre voor de zolderslaapkamer met badkamer wordt in één dag én vergunningsvrij op je zolderverdieping geplaatst. Voorbereidingen voor de badkamer en suite kunnen natuurlijk al van tevoren getroffen worden. Denk hierbij aan leiding- en installatiewerk.

Belevingscentrum boordevol inspiratie

Zet je eerste stap

Je zolder verbouwen tot slaapkamer met badkamer: het komt steeds dichterbij… Zet de eerste stap naar een LUXboX Belevingscentrum. Onze dakvenstermeesters helpen jou op weg naar een badkamer en suite op zolder.

Plan je bezoek

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte