Je zolder verbouwen tot slaapkamer?

Eindeloze zolderslaapkamer-ideeën

Jouw zolder biedt meer mogelijkheden dan je voor mogelijk houdt. Overweeg je om jouw zolder te verbouwen tot slaapkamer? Ontdek dan al onze LUXboX variaties in dakserresystemen. Laat je op deze pagina overspoelen door zolderslaapkamer-ideeën en vind de perfecte oplossing voor jouw zolder.

Zie je die lichtinval?

Zo ziet wakker worden met een dakserre eruit.

Een dakserre met tussenwand: nog meer kamers

In een handomdraai je zolder verbouwen tot twee slaapkamers.

Bezoek ons Belevingscentrum

Van uitdaging naar realiteit

Zolder verbouwen tot slaapkamer, hoe doe je dat met die schuine wanden?

Je begint natuurlijk met het verzamelen van ideeën. Daarna wordt het tijd om aan licht en ruimte te werken. Je zult tot de conclusie komen dat een dakkapel of dakserre écht het verschil maakt. Die schuine wanden worden in combinatie met een dakserre of -kapel eerder karakteristiek dan hinderlijk.

Van één zolder naar twee slaapkamers, hoe doe je dat?

Je zolder verbouwen tot twee slaapkamers? Een hele verbouwing? Dat gaat vast niet passen. Dat wordt te klein. Opmerkingen die wij vaker horen. Tot de eerste kennismaking met de LUXboX DIVIDER. Daarmee verdeel je jouw zolder heel eenvoudig in twee slaapkamers. Ontdek het zelf!

Kies je voor een dakserre of dakkapel?

Je vraagt je misschien af: kies ik voor een dakserre of een dakkapel? Dat ligt aan je ruimte en jouw wensen. Wat doet licht met je? Vind je het fijn om meer lichtinval te hebben of juist niet te veel. Kom naar het Belevingscentrum zodat je het verschil kunt voelen.

Heb je niet genoeg loopruimte rondom het bed?

Moet een van jullie twee altijd op bed ‘duiken’ omdat er niet genoeg loopruimte is aan die kant van het bed? Met een dakserre of dakkapel is dit ongemak in één dag verholpen. Je creëert een stuk meer ruimte, zodat je allebei gewoon naar je eigen kant van het bed kunt. Wel zo prettig.

Zolderslaapkamer-ideeën in het Belevingscentrum

Transformeer jouw zolder

Je zolder verbouwen tot één of twee slaapkamers, hoe doe je dat? Je ziet het zelf in ons Belevingscentrum. Daar komen al jouw zolderslaapkamer-ideeën tot leven. Wij helpen je met het inrichten en laten licht en ruimte binnen.

Maak nu een afspraak

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte