Bouwbedrijf Bruins Slot is uw LUXboX specialist uit Zuidwolde

Bouwbedrijf Bruins Slot is een bedrijf met geschiedenis.

Dit gaat terug naar 1948 waar Jan Bruins Slot, na jaren in een timmerfabriek te hebben gewerkt, voor zichzelf begon. Met 3 zonen die allemaal voor zichzelf in de bouw begonnen, is Johan in 1980 zijn bedrijf gestart in Linde Drenthe.

Daar werkt nu zoon Jarno ook in mee. Johan is nu dagelijks in de machinale werkplaats te vinden waar hij ramen, trappen, deuren, kozijnen etc. maakt.  Jarno is overdag op de bouw te vinden.

Met een team van 5 betrokken medewerkers houden zij zich voornamelijk bezig met verbouw, zolderverbouwingen, renovaties en restauraties van woningen, woonboerderijen, en monumentale panden. Zij weten dus als geen ander wat verbouwen is, en zijn dan ook niet snel meer onder de indruk van een ingewikkelde verbouwing.

Bouwbedrijf Bruins Slot staat voor degelijk vakmanschap waar kwaliteit nog hoog in het vaandel staat.

Kort samengevat: Bouwbedrijf Bruins Slot bied u degelijk werk tegen redelijke prijzen!

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakserre, Dakkapel of Lichtstraat dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo realiseerd u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met VELUX of LUXboX producten brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning. Informeer ook naar de vergunningsvrije dakkapel oplossingen!

Met vriendelijke groet,
Jarno Bruins Slot

Adres:
Vuile Riete 27
7925 PL Linde

Contact:
T. 0523-615641
M. 06-54293610
E. info@bouwbedrijfbruinsslot.nl
I. www.bouwbedrijfbruinsslot.nl

KvK nr: 04027715

Aangesloten bij:

  • Vereniging Restauratie Noord
 

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan voor uw LUXboX oplossing.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.