Bouwservice Patrick Demas is uw LUXboX specialist uit Sittard

Demas Bouwservice brengt daglicht op zolder, of waar dan ook in huis. Met merkonafhankelijk advies en gegarandeerd vakkundige plaatsing van uw dakraam, dakserre of dakkapel.

Demas Bouwservice is gecertificeerd montagepartner voor Velux en Fakro. Maar we zorgen voor deskundige plaatsing van alle dakramen, dakserre en dakkapel oplossingen van LUXboX.

Ook voor bijzondere wensen biedt Demas Bouwservice oplossingen op maat. Bijvoorbeeld met een cabrio-dakvenster, gekoppelde dakramen of een Dakserre(vergunningsvrije dakkapel).

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo reailseerd u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning. Informeer naar de vergunningsvrije dakkapel oplossingen!

Adres:
Bovenstraat 14
6141 CD Limbricht

Contact:
M. 06-57538512
E. info@demasbouw.nl
I. www.demasbouw.nl

KvK nr: 14115954

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan voor uw LUXboX oplossing.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.