Dakraam Twente is uw LUXboX specialist uit Markelo

Dakraam-Twente

Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in de bouw en heb me de laatste jaren steeds meer gericht op de klussen in en om de woning. Steeds meer klanten willen hun zolder gaan gebruiken als slaapkamer, kantoor of leefruimte, daar is dan ook daglicht erg gewenst. Als Dakvenstermeester kan ik u adviseren in de juiste keuze voor uw dakramen, dakkapel of andere daglichtproducten om meer daglicht in uw woning te krijgen.

Ik ben VELUX en FAKRO specialist voor het monteren van dakramen en andere daglichtproducten van deze vooraanstaande A merken, ook de raamdecoratie en zonwering kunnen wij voor u verzorgen.

In 2016 hebben we ons aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zij volgen de richtlijnen van Stichting Keurmerk Hout (SKH) wat overeenkomt met het bouwbesluit en regelgeving voor het plaatsen van dakramen en dakkapellen. Jaarlijks scholen wij ons hier voor bij en laten ons opnieuw certificeren.

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo reailseerd u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer eens naar de vergunningsvrije dakkapel oplossingen!

Adres:
Postweg 14
7475 SG Markelo

Contact:
M. 06-54336894
E. info@dakraamtwente.nl
I. www.dakraamtwente.nl

KvK nr: 58346112

Aangesloten bij:

  • Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
  • FAKRO montage specialist
 

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan voor uw LUXboX oplossing.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.