De Dakvensterinstallateur is uw LUXboX specialist uit Izegem (Belgie)

We doen onze naam graag eer aan en zijn gespecialiseerd in de installatie van dakvensters, koepels, lichtstraten en LUXboX dakkapellen en -serres in particuliere woningen bij nieuwbouw of renovaties. Ons negenkoppig team gaat geen enkele uitdaging uit de weg.
Als daglichtadviseur krijg je van ons het juiste advies om je kamer of zolder om te toveren tot een prachtig verlichte ruimte.

.

Daglicht en Advies
Het leveren van vakwerk begint al voordat we daadwerkelijk uw dakserre of dakraam plaatsen, of die moderne lichtkoepel installeren. In het adviesstadium denkt Wout Huysman al met u mee.

Door goed naar uw wensen te luisteren en u duidelijk de verschillende mogelijkheden uit te leggen, komen we tot een prachtig eindresultaat.


Zekerheid en Garantie

Wij zijn als montagepartner aangesloten bij VELUX en daarnaast bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Zo bent u verzekerd van een vakkundige montage van daglichtproducten in het hellend en platte dak op basis van de juiste damp en vocht-dichte aansluitingen en blijft uw isolatiewaarde van het dak behouden.

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo realiseert u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer eens naar de vergunningsvrije dakkapel en dakserre oplossingen!

Maak vrijblijvend een afspraak of wilt u meer informatie over LUXboX

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw LUXboX oplossing.

Wij kunnen u een offerte aanbieden op basis van de gegevens die u ons toezend.
Met deze gegevens en uw adres kunnen wij controleren dat een LUXboX Dakkapel of Dakserre op uw woning mogelijk. Wanneer u ook foto`s heeft van uw binnenruimte dan hebben wij gelijk een beeld van uw toekomstige nieuwe leefruimte.

Wilt u liever een bezoek bij u thuis dan is dat natuurlijk ook mogelijk, wij horen graag van u.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.
 

Adres:
Sint-Jorisstraat 46
8870 Izegem

Contact:
M. 0032-495314151
E. wout@dedakvensterinstallateur.be

RPR: Kortrijk
BTW BE0660.853.987

Aangesloten bij:

  • Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
  • VELUX montagepartner