Klusbedrijf Friesland is uw LUXboX specialist uit Menaam

Klusbedrijf_Friesland

Wilt u ook meer daglicht in uw woning of op zolder. Klusbedrijf Friesland is uw LUXboX verdeler en VELUX montagepartner. Dit betekent dat hij u kan adviseren wat de beste oplossing is voor meer daglicht toetreding in uw woning.

LUXboX_VELUX_Dakkapel_Op_MaatKlusbedrijf Friesland monteert uw LUXboX en VELUX product zelf en zorgt ook voor een perfecte afwerking met de beste materialen. Wilt u de oplossingen van LUXboX met VELUX in het echt bekijken? Vraag Klusbedrijf Friesland om een afspraak voor u te maken voor een bezoek aan het LUXboX Advies Centrum. Deze bevindt zich centraal in Nederland, in Ede. Alle LUXboX oplossingen zijn hier in een aantal echte zolders te bewonderen, Dakserre en Daklichten op maat.

LUXboX_Dakserre_VELUX_op-maatWilt u meer weten over LUXboX in combinatie met VELUX daglichtproducten kijk dan op www.LUXboX.nl.
Wilt u weten welke LUXboX producten voor u de beste oplossing is bel dan met Klusbedrijf Friesland. Zie op www.klusbedrijf-friesland.nl wat ik meer voor u kan doen, wij maken graag .

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo realiseert u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer eens naar de vergunningsvrije dakkapel en dakserre oplossingen!

LUXboX-Dakserre_Genieten

Maak vrijblijvend een afspraak of wilt u meer informatie over LUXboX

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw LUXboX oplossing.

Wij kunnen u een offerte aanbieden op basis van de gegevens die u ons toezend.
Met deze gegevens en uw adres kunnen wij controleren dat een LUXboX Dakkapel of Dakserre op uw woning mogelijk. Wanneer u ook foto`s heeft van uw binnenruimte dan hebben wij gelijk een beeld van uw toekomstige nieuwe leefruimte.

Wilt u liever een bezoek bij u thuis dan is dat natuurlijk ook mogelijk, wij horen graag van u.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.
 

Adres:
Foareker 11
9036 KP Menaam

Contact:
K. 0518-451888
M. 06-10365596
E. henk@klusbedrijf-friesland.nl

KvK nr: 51884992

Aangesloten bij:

  • VELUX montagepartner