De Klusbaas is uw LUXboX specialist uit Hilversum

Waarom kiezen voor De Klusbaas in Hilversum.

Een verbouwing begint vaak met een mooi idee. Maar hoe werkt u dat idee goed uit? En binnen uw budget? Met zo min mogelijk overlast?

Bouwbedrijf De Klusbaas BV helpt u om uw project optimaal uit te voeren. Hoge kwaliteit is hierbij de norm.
Elk project is anders. Daarom willen we graag een helder beeld krijgen van wat u voor ogen staat. Door duidelijke afspraken en regelmatig overleg zorgen we ervoor dat uw project naar tevredenheid wordt opgeleverd.

De Klusbaas BV werkt met een team van enthousiaste medewerkers. Dit zijn vakmensen die er alles aan doen om uw woon- of werkomgeving zo min mogelijk te verstoren en de overlast voor u tot een minimum te beperken. We werken snel, effectief en netjes.
Wij zijn gespecialiseerd in zolderverbouwingen, onderhoud en renovatie. Maar u kunt ook bij ons terecht voor kleinere klussen. De Klusbaas BV werkt voor particulieren en bedrijven.

Droomzolder
Droomt u van een stijlvolle nieuwe woonbeleving op uw zolder? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij zijn de mannen van uw bouwdromen! De Klusbaas BV maakt élk zolderplan haalbaar. Laat uw ideeën en dromen uitkomen. Wij (ver)bouwen alles. En altijd met een hoogwaardig en verrassend eindresultaat.
Een afspraak maken en een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Meer daglicht en ruimte
Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX dakkapel is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo realiseert u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer eens naar de vergunningsvrije dakkapel en dakserre oplossingen!

Maak vrijblijvend een afspraak of wilt u meer informatie over LUXboX

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw LUXboX oplossing.

Wij kunnen u een offerte aanbieden op basis van de gegevens die u ons toezend.
Met deze gegevens en uw adres kunnen wij controleren of een LUXboX Dakkapel of Dakserre op uw woning mogelijk. Wanneer u ook foto`s heeft van uw binnenruimte dan hebben wij gelijk een beeld van uw toekomstige nieuwe leefruimte.

Wilt u liever een bezoek bij u thuis dan is dat natuurlijk ook mogelijk, wij horen graag van u.

Adres:
Nieuwe Havenweg 81-F
1216 BP Hilversum

Contact:
M. 035-3031750
E. info@deklusbaas.nl

KvK nr: 32089260