Martin de Jong is uw LUXboX specialist uit Rotterdam – Hoogvliet

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de interieurbouw van bungalows, stacaravans en heb me de laatste 5 jaren steeds meer gericht op de zolderverbouwingen.
Steeds meer klanten willen hun zolder gaan gebruiken als thuiswerkplek, slaapkamer of leefruimte, daar is dan ook daglicht erg gewenst.

Ik ben aangesloten bij de Klussenier en wil mezelf als Dakvenstermeester extra onderscheiden op het gebied van dakramen en daglicht  zodat ik u kan adviseren in de juiste keuze voor uw dakramen, dakkapel of andere daglichtproducten om meer daglicht in uw woning te krijgen.

Ik ben VELUX en FAKRO specialist voor het monteren van dakramen en andere daglichtproducten van deze vooraanstaande A merken, ook de raamdecoratie en zonwering kunnen wij voor u verzorgen.

Sinds 2016 ben ik aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zij volgen de richtlijnen van Stichting Keurmerk Hout (SKH) wat overeenkomt met het bouwbesluit en regelgeving voor het plaatsen van dakramen en dakkapellen. Jaarlijks scholen wij ons hier voor bij en laten ons opnieuw certificeren.

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo reailseerd u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer naar de vergunningsvrije dakkapel oplossingen!

Thuiswerkplek_LUXboX Dakserre XXL Triple 306x370cm

Maak vrijblijvend een afspraak of wilt u meer informatie over LUXboX

Adres:
Lisdodde 27
3191 JJ Hoogvliet

Contact:
M. 06-12481352
E. m.dejong@klussenier.nl
I. www.dakraamhoogvliet.nl

KvK nr: 24438046

Aangesloten bij:

  • Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
  • Klussenier
  • VELUX montagepartner
 

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan voor uw LUXboX oplossing.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.