Daglicht Zeeland is uw LUXboX specialist uit Middelburg

In iedere woning schuilen ongekende mogelijkheden als het gaat om wooncomfort. Dat heeft te maken met de plek waar je huis staat, hoe en wanneer het gebouwd is, authentieke details, lichtinval en hoe jij de woning of ruimte wilt gaan gebruiken. De kunst is de mogelijkheden te herkennen en optimaal te benutten. De aanpassingen hoeven niet groot(s) te zijn: de kleinste verandering kan al een enorm effect veroorzaken.

van-huis-uit-middelburgWij helpen je bij het ontwerpen en verwezenlijken van die persoonlijke (werk)plek: een rustpunt in je drukke leven, een (t)huis vol licht en kleur dat je blij maakt. Met onze achtergrond en ervaring in retail en een eigen bouwbedrijf onderzoeken en bepalen we de technische mogelijkheden. Maar we doen meer! Zoals het adviseren bij ruimte-inrichting (denk aan tussenmuren en kastenwanden)en het opstellen van een interieur-, kleur- en lichtplan.

Zo ook bij daglichtproducten als dakramen en -vensters in plat en hellend dak: samen kijken we naar een optimale ruimte-indeling, bepalen de positie in de muren en (dak)balken, verzorgen de montage, adviseren je uitgebreid over de afwerking en onderhoud maar ook over raamdecoraties en zonwering-op-maat.
Advies op maat met een plusje dus! In onze winkel in het centrum van Middelburg, of bij jou thuis!

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo reailseerd u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer naar de vergunningsvrije dakserre en dakkapel oplossingen!

Adres:
Geere passage 1
4331 MK Middelburg

Contact:
T. 0118-794564
M. 06-57622511
E. info@daglichtzeeland.nl
I. www.daglichtzeeland.nl

KvK nr: 65123093

Aangesloten bij:

  • Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
 

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan voor uw LUXboX oplossing.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.