LUXboX® is meestal vergunningvrij te plaatsen!

Een LUXboX® Daklicht is in vele mogelijke uitvoeringen en modellen te plaatsen. Door het wijzigen van de vergunningsregels in Nederland is de LUXboX® meestal vergunningvrij te plaatsen.vergunning-vrij

De mogelijkheden voor de LUXboX zijn enorm. Het type LUXboX® dat in uw geval geschikt is, hangt af van uw wensen, de plaats op de woning en de vorm van uw dak. Wij kunnen dan ook alle soorten en maten voor u realiseren. Afhankelijk van smaak, mogelijkheden en vergunning.

LUXboX

Het klinkt ongelofelijk maar met de LUXboX® Basic Dakkapel en Dakserre wordt in de meeste gevallen evenveel ruimtewinst behaald als met een traditionele dakkapel.

Hoe kan dit?
Bij een dakkapel wordt de meeste ruimte in de ruimte boven u gewonnen. Ruimte die u dus niet gebruikt. Door de schuine ligging van de dakramen in De LUXboX® is de lichtinval echter vele malen groter dan bij een traditionele dakkapel. De LUXboX® is meestal vergunningsvrij te plaatsen, zowel aan de achterzijde, zijkant en aan de voorzijde. De LUXboX® komt namelijk niet verder dan 60cm uit het dakvlak.

Nog meer VOORDELEN

Heeft u al een traditionele dakkapel op uw woning?
Wanneer u 50cm van de goot, scheiding met buren of nok blijft kunt u de LUXboX® zelfs nog boven, naast of onder uw bestaande dakkapel plaatsen.

Richtlijnen vergunningvrij daklichten en dakserres