Een wasruimte op zolder

Opgeruimd en functioneel

Een wasruimte op zolder: hoe prettig is dat? Je was uit het zicht, idem dito voor je strijk. Heb je een dagje geen zin, dan laat je het gewoon nog even liggen. De strijkplank laat je lekker staan, zodat je gelijk aan de slag kunt wanneer je eraan toe bent. En heb je er al wel eens aan gedacht om je wasruimte te combineren met functionele opbergplanken of kasten? Het kan allemaal met LUXboX. Met onze dakserres creëer je ruimte en licht op zolder, waardoor het ineens een hele goede plek wordt voor bijvoorbeeld je wasruimte. Ontdek alle mogelijkheden!

rechte gele pijl naar beneden

Relaxmodus AAN

Geen werk zien betekent: geen stress.

Maak je leven makkelijker

Eén ruimte voor al je was en seizoenskleding.

Bezoek ons Belevingscentrum

Functionele wasruimte op zolder

Is het zonde om de nieuwe zolder alleen te gebruiken als wasruimte?

Het is maar net wat je ermee doet natuurlijk. Opgeruimd is het sleutelwoord als je denkt aan een wasruimte op zolder. Heb jij al nagedacht over functionele opbergsystemen en lifehacks die het nét even overzichtelijker maken? Haal alles uit je zolder door er een overzichtelijke opbergruimte aan toe te voegen en misschien zelfs deels een inloopkast! Helemaal niet zonde dus.

Zijn er genoeg ventilatiemogelijkheden?

De vensters in de LUXboX modellen kunnen open door de tuimelramen die van onderaf handmatig of elektrisch te bedienen zijn, afhankelijk van de serre die je kiest. In de vensters met vast glas is een ventilatierooster aanwezig. Hang je dus graag je was op? Ook in je nieuwe wasruimte op zolder is dat geen probleem.

Wat doe je met leidingwerk en elektra?

Een wasmachine, droger en misschien nog wel andere huishoudelijke apparaten hebben leidingwerk en elektra nodig. Kan dat wel op zolder? En hoe dan? Maak je daar maar geen zorgen over. Onze experts en vakmannen hebben dat zo geregeld.

Wat is het voordeel van een wasruimte op zolder?

Twijfel je nog? De dakserre of dakkapel creëert niet alleen een prachtige wasruimte op zolder maar is ook functioneel en ruimtebesparend in andere (slaap)kamers! Je kunt er je huishoudelijke apparaten en schoonmaakmiddelen kwijt, maar ook speelgoed of seizoensgarderobe. Dit zorgt ervoor dat ruimtes op andere verdiepingen beduidend opgeruimder en leger zijn.

Wassen op zolder

Advies over een wasruimte op zolder nodig?

Onze technische experts in het Belevingscentrum heten je welkom. Jij kijkt rond naar wat je mooi vindt en bepaalt wat je wilt hebben. Onze experts regelen vervolgens de technische aan- of toepassingen en vergeten ook je leidingen niet. In ons Belevingscentrum spreken we alles met je door, nemen we je zorgen weg en zorgen we ervoor dat jouw uiteindelijke dakserre precies is wat je wilt.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Plan een afspraak in

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte