Het bestaat: een zolder-woonkamer!

Een heerlijke plek vol licht en ruimte

Overweeg je om een woonkamer op zolder in te richten? Omdat de zolder nu leeg staat, omdat je wel wat extra woonruimte kunt gebruiken of bijvoorbeeld omdat je een loft op de bovenste verdieping van een pand bewoont? In een woonkamer wil je genoeg licht en ruimte hebben: je gaat niet gezellig in een benauwde, donkere kamer zitten. Met een LUXboX dakserre krijg je dat voor elkaar: extra lichtinval en genoeg ruimte voor een complete woonkamer. Ontdek alle mogelijkheden!

Een zolder-woonkamer inrichten

Maak optimaal gebruik van deze nieuwe leefruimte.

Bouw je eigen woonfeestje

Hier voel je je thuis.

Bezoek ons Belevingscentrum

Mogelijkheden voor je zolder-woonkamer

Je woonkamer op zolder, is dat wel praktisch?

Juist wanneer beneden in het teken van leven staan, het een komen en gaan is van mensen, er kinderen in en uit lopen, is het heerlijk om een plek te hebben waar je samen of alleen even helemaal kunt ontspannen. Op zolder maak je je eigen woonkamer waarin ontspannen en loungen centraal staan. Met de plaatsing van een dakserre of dakkapel creëer je er genoeg ruimte en licht voor een prettige woonomgeving.

Is er wel passende raamdecoratie tegen zonlicht voor dakserres?

Jazeker! Bij ons vind je een speciale collectie raamdecoratie, zonwering en zelfs rolluiken voor onze dakserremodellen. Kies een variant uit die aansluit bij dat wat je nodig hebt én bij de stijl van je interieur.

Is er voldoende ventilatie voor de woonkamer op zolder?

Door de van onderaf te bedienen tuimelvensters en de aanwezige ventilatieroosters in onze dakserremodellen is er genoeg frisse lucht op zolder. Je kunt dus op een gezonde en comfortabele manier je woonkamer op zolder maken.

Welke vloer kies je voor je woonkamer op zolder?

Welke vloer kies je voor je woonkamer op zolder? In principe is elke vloer mogelijk in combinatie met onze dakserres. Om het geluid voor de tweede verdieping en andersom te dempen, adviseren we je wel om een goede ondervloer te leggen.

Maak je woonkamer werkelijkheid

Ontdek het in het Belevingscentrum

Welkom bij onze LUXboX-experts in het Belevingscentrum. Verschillende LUXboX dakserres en dakkapellen staan hier voor je opgesteld en geven je een impressie van hoeveel licht en ruimte je op jouw zolder kunt creëren.

Plan je bezoek

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte