Wat kunnen wij u zakelijk bieden


De LUXboX is het onderhoudsvrije modulaire daklichtsysteem voor Bouwend Nederland.

Voor de zakelijke markt is de LUXboX een uitkomst wanneer u uw koper of opdrachtgever meer ruimte en daglicht wilt bieden, deze voordelen kunt u benutten als Aannemer, bouwbedrijf, zzper, Woningbouwvereniging of Projectontwikkelaar. Voor alle markten is er een oplossing op maat.
Door de onderhoudsvrije buitenzijde en kant en klare afwerking aan de binnenzijde is de LUXboX binnen 1 dag te plaatsen en is de nieuwe leefruimte direct te benutten.

Projectontwikkelaar en Woningbouwvereniging

Een woning met meerwaarde.

Een bestaande of nieuwbouw woning voorzien van een extra bruikbare leefruimte en daglicht vermeerderd de waarde aanzienlijk. Wanneer u binnen uw organisatie kijkt naar kosten en levensduur is een LUXboX een goede investering. Zo is de LUXboX volledig onderhoudsvrij en voorzien van KOMO certificaat, aantoonbaar bouwen.

LUXboX is dé unieke woonbeleving voor nieuw en verbouw

Meer informatie?

Aannemer, ZZPer en Klusbedrijf

Meer Ruimte en Daglicht voor uw klanten

Uw klanten willen meer ruimte en daglicht in hun woning, dan is de LUXBoX Dakkapel of Dakserre een geweldig product om uw opdrachtgever een meerwaarde voor zijn woning te kunnen bieden. De LUXboX is eenvoudig te plaatsen binnen 1 werkdag, zo kunt u snel verder met de verdere verbouwing.

Wij leveren de LUXboX kant en klaar aan op de gewenste dag, transport met kraan is mogelijk.

Meer informatie?

Architecten, ontwerpers en tekenbureau`s

Daglicht en ontwerpen.

Bij het ontwerpen van een woning of verbouwing staat het woongenot voorop, uw opdrachtgevers willen gezond wonen en leven in hun huis. De LUXboX draagt bij aan meer leefruimte en daglicht, ons modulaire bouwsysteem is eenvoudig op te nemen in uw ontwerp.

Heeft u als tekenaar of architect speciale wensen, afmetingen of oplossingen dan helpen wij u graag verder.

Meer informatie?