Zolder verbouwen tot slaapkamer met badkamer

Altijd genoeg licht en ruimte

Wil je je zolder omtoveren en verbouwen tot een slaapkamer met badkamer? Een echte badkamer en suite op je zolder? Droom je van ‘s ochtends direct uit bed de douche in stappen of ‘s avonds heerlijk ontspannen in een warm bad? En kun je een extra slaapkamer goed gebruiken? Verbouw dan eenvoudig met LUXboX je zolder tot een slaapkamer met badkamer. Kijk je naar je kleine, donkere zolder, dan denk je misschien “Geweldig, maar dat gaat hier niet toch niet passen?” Gelukkig bieden de dakserres van LUXboX in vrijwel alle situaties de oplossing. Die brengen het allebei: een overvloed aan natuurlijk licht door de schuingeplaatste vensters én een hoeveelheid extra ruimte die je je nooit had kunnen voorstellen. Ontdek de mogelijkheden die een dakserre van LUXboX biedt om je zolder te verbouwen tot een slaapkamer met badkamer.

rechte gele pijl naar beneden

Het beste van twee werelden

Verbouw je zolder tot slaapkamer met badkamer. Slapen en baden: met een LUXboX dakserre breng je het beste van twee werelden bij elkaar. Zo trakteer je jezelf op comfort, sfeer en een luxe-gevoel. En maak je van die donkere ruimte op de bovenste verdieping van je woning een plek om helemaal weg te dromen.

Mooi hè?

Een LUXboX dakserre zorgt niet alleen voor een gevoel van comfort, sfeer en luxe: het ziet er ook gewoon geweldig uit. Zeker als je je dakserre ook nog eens aankleedt met de vele opties die er zijn om het helemaal naar je eigen smaak en voorkeuren af te werken. Zie je hoe de lucht en badkamer in elkaar overlopen? Mooi hè?

Bezoek ons Belevingscentrum

Help: wat is er mogelijk bij jou thuis?

Water en leidingen naar zolder: kan dat wel?

Voor een badkamer op zolder heb je leidingwerk nodig. Er moet wel water uit de douche komen en dat moet natuurlijk ook weer ergens naartoe worden afgevoerd. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar we hebben goed nieuws voor je: dat is niet jouw probleem. Onze specialisten maken jouw zolder slaapkamer met badkamer van A tot Z werkelijkheid.

Zo veel keuzes, hoe maak je de juiste?

Wat weegt het zwaarst voor jou? Slapen en relaxen, of douchen en baden onder de sterrenhemel? Of misschien allebei? Doe inspiratie op in ons Belevingscentrum en wij helpen jou om een goede balans te vinden. Samen maken we de juiste keuzes en selecteren we de best passende dakserre, met jouw ideale verhouding tussen beide.

Badkamer en suite op zolder: moet je alles zelf regelen?

Nee hoor, onze Dakvenstermeesters hebben een vast team met professionals om zich heen. Is jouw LUXboX dakserre geplaatst, dan kunnen we je desgewenst ook verder ontzorgen met je badkamer. Tegelen, installeren en aanleggen van leidingen: zeg het maar. We maken graag samen met jou een plan.

Wekenlange verbouwingen voor je badkamer en suite?

Nee, zeker niet. Je dakserre voor jouw zolder slaapkamer met badkamer wordt in één dag én vergunningsvrij op je zolderverdieping geplaatst. Voorbereidingen voor je badkamer en suite, zoals het leiding- en installatiewerk treffen we eventueel vooraf als je dat wilt. Zo zorgen we ervoor dat de overlast minimaal voor je is.

Belevingscentrum boordevol inspiratie

Zet je eerste stap

Je zolder verbouwen tot slaapkamer met badkamer: het komt steeds dichterbij… Zet de eerste stap naar een LUXboX Belevingscentrum. Onze Dakvenstermeesters helpen jou graag op weg naar zo’n fraaie badkamer en suite op zolder.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Plan je bezoek

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte