Je zolder verbouwen tot slaapkamer?

Eindeloze zolder slaapkamer ideeën

Je zolder verbouwen tot slaapkamer. Waar begin je? Natuurlijk met de vraag: hoe zorg ik dan voor zóveel daglicht, dat mijn zolderkamer dezelfde comfort- en ruimtebeleving geeft als de andere ruimtes in mijn woning? Het antwoord is eenvoudig: met een dakserre van LUXboX natuurlijk. Deze maakt van iedere zolderkamer een volwaardige extra ruimte in je huis. Zonder compromissen. Laat je op deze pagina overspoelen door zolder slaapkamer ideeën en vind met LUXboX de perfecte oplossing voor jouw zolder.

rechte gele pijl naar beneden

Zie je die lichtinval?

Zo ziet wakker worden met een dakserre van LUXboX eruit. De LUXboX is verkrijgbaar in verschillende breedtes van twee schuin boven elkaar geplaatste vensters, wat zorgt voor een geweldige lichtinval. Vergelijkbaar met de lichtinval elders in je huis. Zo maak je van je donkere zolder eenvoudig een lichte, luxe extra ruimte in je huis.

Zolder verbouwen tot 2 slaapkamers?

Dat kan natuurlijk ook. In dat geval helpt LUXboX je met een dakserre met tussenwand, die in een handomdraai jouw zolder omtovert tot een ruimte met 2 volwaardige aparte slaapkamers. Zo gebruik je optimaal je onbenutte ruimte boven en heb je nóg meer plezier van je huis.

Bezoek ons Belevingscentrum

Van uitdaging naar realiteit

Zolder verbouwen tot slaapkamer, hoe doe je dat met die schuine wanden?

Denk je erover na om je zolder aan te pakken, dan komt ongetwijfeld de vraag op: “hoe doe ik dat dan met die schuine wanden”? Denk er eens over na. Die schuine wanden maken in combinatie met een dakserre je zolder tot een unieke, karakteristieke en luxe, lichte ruimte. Veel leuker en spannender dan een gewone slaapkamer met vier rechte muren toch?

Van één zolder naar twee slaapkamers, hoe doe je dat?

“Je zolder verbouwen tot twee slaapkamers? Een hele verbouwing? Dat gaat vast niet passen. Dat wordt te klein”. Opmerkingen die wij vaker horen. Tót de eerste kennismaking met de LUXboX DIVIDER. Daarmee verdeel je jouw zolder simpel en snel in twee mooie slaapkamers. Ontdek het zelf!

Kies je voor een dakserre of dakkapel?

Je vraagt je misschien af: “kies ik voor een dakserre of voor een dakkapel”? Heb je een keer een dakserre gezien en ervaren, dan is het antwoord meteen duidelijk. Dan kies je meteen voor een dakserre. Deze geeft met twee schuine venster boven elkaar naast de grotere lichtinval een gevoel van luxe en comfort. Bovendien ziet het er gewoon veel fraaier uit.

Niet genoeg loopruimte rondom het bed?

Moet een van jullie twee altijd op bed ‘duiken’ omdat er niet genoeg loopruimte is aan die kant van het bed? Met een dakserre is dit ongemak in één dag verholpen. Met een dakserre creëer je ruimte, zodat je allebei gewoon naar je eigen kant van het bed kunt lopen. Wel zo prettig natuurlijk.

Zolder slaapkamer ideeën in het Belevingscentrum

Daar vind je inspiratie en advies

Je zolder verbouwen tot één of twee slaapkamers, hoe doe je dat? Ontdek het zelf in ons Belevingscentrum. Daar komen al jouw zolder slaapkamer ideeën tot leven. Wij helpen je graag met inspiratie en advies. Ook als het gaat om de aankleding, met een keur aan extra opties om van jouw zolder echt iets prachtigs te maken dat helemaal past bij jouw smaak.

witte pijl naar beneden
witte streep ergens voor
Maak nu een afspraak

Stappenplan

Naar meer licht en ruimte