Thuiswerken in een heerlijke lichte ruimte…….

Thuiswerken op jouw eigen kantoor

De moderne arbeidsmarkt en internet maken het eenvoudiger om vanuit huis te werken, echter zijn veel werkplekken in huis niet optimaal voorbereid om hier ook in alle rust dit te kunnen uitvoeren.
Veel werknemers zitten nog steeds aan de keukentafel of in de woonkamer.

Misschien wordt het tijd om een eigen werkplek te creëren in jouw eigen woning, wij hebben met de LUXboX oplossingen veel mogelijkheden om meer ruimte en daglicht te realiseren. Dit kan vaak al binnen 1 dag.
Extra daglicht geeft immers een dosis aan energie en een vrij gevoel, op deze manier werk je ook nog eens op het ideale kantoor.

LUXboX Dakserre

Wil je heerlijk thuiswerken met een gevoel van vrijheid, dan is de LUXboX dakserre de ideale oplossing.  Met een dakserre creëer je niet alleen veel meer ruimte maar haal je ook het optimale aan daglicht binnen. De kantoorruimte is vrij in te delen en je kunt ook nog eens een kastenwand maken onder het schuine dak. Jouw kantoor is klaar voor de toekomst!

Meer weten over de dakserre oplossingen……

LUXboX Dakkapel

Een kamer om thuis te kunnen werken, daar wil je toch lekker de ruimte hebben met lekker veel daglicht. Dat kan met een LUXboX dakkapel, deze kan vaak vergunningsvrij geplaatst worden. (ook boven een bestaande dakkapel) De dakkapel wordt kant en klaar wit afgewerkt aangeleverd, dus je kunt al binnen 1 dag jouw eigen thuiswerkplek realiseren.

Meer weten over de dakkapel oplossingen……

LUXboX Lichtstraat

Heb je een mooie ruimte in jouw woning als thuiswerkplek maar te weinig daglicht of uitzicht, dan is de LUXboX LINE lichtstraat een oplossing. Door de koppeling van meerdere ramen in zelf samen te stellen afmetingen creëer je een zee aan licht. Jouw werkplek wordt zo een uniek plekje in huis om in alle rust te kunnen werken. Binnen 1 dag jij een nieuwe lichte werkplek.

Meer weten over de lichtstraat oplossingen……

Download jouw eigen thuiswerkplek

Kies jouw eigen LUXboX THUISWERKPLEK

Werk jij ook veel thuis en heb je regelmatig een online meeting?
Dan is een leuke frisse achtergrond natuurlijk wel belangrijk.

Het is uit onderzoek gebleken dat je in een frisse ruimte met veel daglicht extra productief bent en je veel meer op je gemak bent.

Als je nog geen thuiswerkplek met een LUXboX dakserre of dakkapel hebt dan kun je hem hier downloaden en als achtergrondscherm instellen.

TIP !

HOE VERLICHT IK MIJN THUISWERKPLEK?
Nu we steeds meer thuiswerken, is een goede thuis werkplek en de juiste verlichting erg belangrijk.
Het beste licht voor de thuiswerkplek is een combinatie van natuurlijk daglicht en kunstmatig daglicht. Natuurlijk daglicht, zoals een raam, zorgt voor de basisverlichting van de ruimte. Door af en toe naar buiten te kijken, krijgen de ogen rust. Dit voorkomt oververmoeidheid van de ogen. Kunstmatig daglicht zorgt voor de juiste lichtsterkte, zodat je gedurende de dag energiek blijft.

Kies jouw online thuiswerkplek

Thuiswerken in plaats van op kantoor

Thuiswerken is door de meede door de coronacrisis in veel bedrijven noodzaak geworden. Daarom vragen werknemers hun werkgever juist nu om inrichting van hun thuiswerkplek. Die werkgever kan hiervoor belastingvrij een bedrag uitkeren. Maar ook materiaal ter beschikking stellen.

Overleg met je werkgever hoe je dit het beste aan kunt pakken, misschien kan hij ook meedenken in een oplossing hoe je vanuit huis optimaal kunt werken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van LUXboX daglicht en ruimtewinners?
Vraag dan vrijblijvend informatie aan of een offerte voor jouw thuiswerkplek via onderstaan formulier.

Persoonsgegevens